koopMUSSELKANAAL
Sluisstraat 117

€ 185.000,- k.k.


Musselkanaal – Sluisstraat 117

Vraagprijs: € 185.000,- k.k.Starters opgelet!Gelegen aan doorgaande weg aan vaar- en viswater halfvrijstaande woning met vrijstaande stenen schuur/berging en diepe achtertuin op een perceel van ca. 332m² eigen grond. De woning met zijn statige uitstraling beschikt over een moderne badkamer en parkeergelegenheid voor de deur.De verkoop van deze woning start middels een OPEN HUIS op woensdag 29 juni a.s. van 9.00 tot 12.00 uur of vrijdag 1 juli a.s. van 13.00 tot 17.00 uur. U bent tijdens dit Open Huis NA AANMELDING van harte welkom de woning te bezichtigen. U kunt zich aanmelden via ons kantoor (telefonisch of via mail), wij zullen kijkers dan indelen in tijdblokken.Indeling:

Begane grond: entree/hal met trapopgang, royale living (totaal ca. 29.5m²) met erkeruitbouw aan voorzijde en welke middels suitedeuren kan worden opgedeeld in een zitkamer en een eetkamer, vanuit voornoemde hal toegang tot de keuken (ca. 9.3m²) met inbouwkeuken, achterhal met toegang tot kelder, toilet en wasruimte.

1e Verdieping: overloop, 2 slaapkamers (resp. ca. 10m² en 7m²), modern ingerichte badkamer (ca. 6.8m²) met inloopdouche, wandcloset en wastafelmeubel.Buitenom is voorts nog een aangebouwde schuur bereikbaar (ca. 16.2m²) alsmede een vrijstaande stenen schuur (ca. 8.7m²) met een aangebouwd gedeelte (ca. 8.7m²) opgetrokken uit sandwichpanelen.Extra informatie:

- Bouwjaar ca. 1938; in de loop der jaren gemoderniseerd (o.a. wand- en vloerafwerking, keuken en badkamer);

- Kunststof kozijnen met nagenoeg geheel isolerende beglazing;

- Verwarmd middels CV (Nefit, bouwjaar ca. 2010, eigendom);

- Privacy-biedende achtertuin.Omgevingsinformatie:

Het circa 7.000 inwoners tellende dorp Musselkanaal beschikt over een uitgebreid winkelbestand, een levendig verenigingsleven en andere voorzieningen als scholen, een openluchtzwembad (“de Horsten”) en een sporthal. Het dorp is goed bereikbaar zowel met het openbaar vervoer alsmede via uitvalswegen als de N366 en N374 waardoor plaatsen als Stadskanaal, Emmen en Groningen makkelijk zijn aan te rijden.