verkochtSTADSKANAAL
Burg van Sevenhovenstraat 34

€ 275.000,- k.k.


Stadskanaal – Burgemeester van Sevenhovenstraat 34

Vraagprijs: € 275.000,- k.k.Wilt u vrijstaand wonen dicht bij het centrum van Stadskanaal op een royale kavel in een gewilde woonomgeving? Deze woning ligt op een mooie plek aan de rand van de bebouwing van Stadskanaal. De diepe tuin is zonnig georiënteerd op het zuiden. De woning is degelijk gebouwd en netjes onderhouden. De begane grond biedt door een aanbouw verrassend veel ruimte. In deze aanbouw vindt u o.a. een slaapkamer (welke ruimte biedt aan een ruim 1-persoonsbed) en een badkamer. Uw auto plaatst u lekker beschut onder de royale carport. Meer bergruimte vindt u in de houten garage/berging of in één van de andere praktische bijgebouwen. Het geheel is gelegen op 785m² eigen grond.Kom een kijkje nemen bij deze woning en overtuig u zelf of dit uw nieuwe thuis kan worden!Indeling:

Onderverdieping: kelder (ca. 8,6m², hoogte 1,84m).

Begane grond: hal (ca. 6,6m²) met trapopgang, woonkamer (ca. 33,8m²) met houten vloer, slaapkamer (ca. 7,5m²) met laminaatvloer, keuken (ca. 6m²) met moderne inbouwkeuken voorzien van apparatuur (koeler, elektrische oven, gaskookplaat en afzuigkap), bijkeuken (ca. 13,5m²), toilet met wandcloset en fonteintje, doucheruimte (ca. 4,1m²) met douchecabine en wastafelmeubel.

1e Verdieping: overloop (ca. 7,4m²), slaapkamer (ca. 13m²), slaapkamer (ca. 6,5m²), slaapkamer (ca. 6,3m²).

2e Verdieping (middels schuiftrap bereikbaar): zolderruimte, hoogte 2,82m.Handig om te weten:

- bouwjaar 1938;

- cv-verwarmd (Remeha HR combiketel, bouwjaar 2012);

- grotendeels voorzien van isolatieglas, uitgezonderd de glas-in-loodramen (voorzetramen) en de zolderramen op de 2e verdieping;

- gelegen in rustige rustieke straat;

- Op de verdieping is enige modernisering voor de meesten van u gewenst;

- bijgebouwen bestaan uit: een houten garage/berging (ca. 18m²) met aangebouwde berging (ca. 16m²), houten schuur/houtstek (ca. 24m²);

- tuin is extra diep doordat er een extra stuk tuingrond is bijgekocht.Omgevingsinfo:

De woning ligt in een woonomgeving met allure. De centrumvoorzieningen van Stadskanaal liggen bijna om de hoek.

Stadskanaal heeft uitgebreide voorzieningen met o.a. een uitgebreid en gevarieerd winkelbestand, theater, hotel, bioscoop en ziekenhuis. Verder zijn er op loopafstand van de woning een basisschool en scholen voor het voortgezet onderwijs. Daarbij kent Stadskanaal een snelle busverbinding naar o.a. Emmen, Assen en Groningen.