verkochtSTADSKANAAL
Ruigeveldweg 25

€ 199.500,- k.k.


Stadskanaal - Ruigeveldweg 25

Vraagprijs: € 199.500,- k.k.Op zoek naar een onderhoudsarme hoekwoning met garage in fijne woonomgeving? Vindt u vrij uitzicht en privacy fijn, dan bent u hier op uw plek. De ligging in deze vrije hoek aan het eind van de straat biedt u beiden. Berg- en hobbyruimte vindt u volop o.a. door de royaal aangebouwde bijkeuken en inpandig bereikbare garage/berging. Zit u graag in het zonnetje? De besloten achtertuin is georiënteerd op het westen, zonneplezier gegarandeerd.Indeling:

Begane grond: hal (ca. 5,9m²) met laminaatvloer en trapopgang, toilet met wandcloset en fonteintje, Z-vormige woonkamer (ca. 40m²) met open keuken voorzien van apparatuur (inductiekookplaat, afzuigkap en vaatwasser), bijkeuken (ca. 8,9m²), garage/berging (ca. 26,9m²).

1e verdieping: overloop (ca. 3,1m²), badkamer (ca. 4,6m²) met wastafelmeubel, wandcloset en douche, slaapkamer (ca. 11m²) met vaste kastenwand en laminaatvloer, slaapkamer (ca. 9,1m²), slaapkamer (ca. 13m²) met airco, in gebruik als werkkamer.

2e verdieping (via vaste trap bereikbaar): overloop (ca. 3,3 m²) en slaapkamer (ca. 9,2m²) met fraai uitzicht vanuit het raam in de zijgevel.Goed om te weten:

- bouwjaar 1972;

- door de jaren heen geheel geïsoleerd (vloer-, muur- en dakisolatie alsmede isolatieglas);

- verwarmd middel CV (Nefit HR combi, geplaatst in 2019);

- het geheel is gelegen op een kavel van 175m² eigen grond.De volgende verbouwingen zijn door de verkoper uitgevoerd om uw woonplezier te verhogen:

- 1995: garage aangebouwd;

- 2000: voorzien van kunststofkozijnen;

- 2020: 12 zonnepanelen gelegd, productiecapaciteit 3.000 kWh tot 3.300 kWh;

- 2022: goten, achterdeuren alsmede kozijn en raam bijkeuken vernieuwd.Omgevingsinfo:

In directe omgeving vindt u twee basisscholen, sportzaal en een kleinschalig winkelcentrum met een supermarkt, apotheek en eetgelegenheden. Als u de straat uitloopt staat u in het Pagebos waar u ook het Pagecentrum vindt. Het Pagedal biedt vele mogelijkheden op het gebied van sport en ontspanning voor zowel individuele sporters als groepssporters. Verder ligt de woning nabij alle uitvalswegen.

Stadskanaal kent een winkelcentrum met een uitgebreid voorzieningenniveau. De uitgebreide winkelvoorzieningen liggen op korte afstand van de woning en ook een ruim aanbod aan scholen, zowel basis- als voortgezet onderwijs wordt aangeboden. Stadskanaal kent prima busverbindingen naar Assen, Groningen en Emmen.