koopEES
Schaapstreek 1

€ 250.000,- k.k.


Ees - Schaapstreek 1

Vraagprijs: € 250.000,- k.k.Wilt u wonen op een fantastische landelijke plek in het centrum van Ees? Kom dan langs en laat u overtuigen door wat deze woning u te bieden heeft!Op een fraaie centrale en landelijke ligging staat dit nostalgische woonboerderijtje met voormalige schuur en terrasoverkapping. De woning is gebouwd in 1960 en is levensloopbestendig door de aanwezigheid van alle woonvoorzieningen op de begane grond. De woning leent zich uitstekend om middels interne renovatie te upgraden naar de woonwensen van de huidige tijd. Het geheel is gelegen op een ruim perceel van 1119m², waar ruimte is voor diverse bijgebouwen of het houden van dieren.De verkoop van deze woning start middels een OPEN HUIS op VRIJDAG 24 JUNI a.s. van 13.00 tot 17.00 uur. U bent tijdens dit Open Huis -na aanmelding- van harte welkom de woning te bezichtigen. U kunt zich aanmelden via ons kantoor (telefonisch of via mail), wij zullen kijkers dan indelen in tijdblokken.Indeling:

Begane grond: entree/hal, woonkamer (ca. 16,5m²) met gevelkachel, keuken v.v. keukenblok met diverse apparatuur (o.a. gasfornuis, afzuigkap en vaatwasser), slaapkamer (ca. 6,1m²) met vaste kasten, vanuit de hal is er toegang tot slaapkamer (ca. 5,8m²), slaapkamer (ca. 5,7m²), badkamer (ca. 2,9m²) v.v. douchehoek en wastafel, bijkeuken (ca. 9,5m²) met witgoedaansluiting.

1e verdieping: bergzolder (bereikbaar middels losse trap).Extra info:

- Bouwjaar: ca. 1960 (conform Bagviewer Kadaster);

- Verwarmd middels gasgestookte gevelkachels, warmwater via een geiser;

- Bij de woning staan de resten van een voormalige schuur;

- De woning behoeft interne modernisering waarmee de woning naar eigen smaak en wens aan te passen is;

- Levensloopbestendig door slapen en baden op de begane grond;

- Het betreft een prachtige ligging in het centrum van Ees met voldoende grond voor diverse hobby's of het houden van dieren.Ees is een gezellig zanddorpje gelegen tussen Borger en Exloo en is direct gelegen aan de Staatsbossen. Het dorp heeft o.a. een eigen basisschool en voetbalvereniging. De gezelligheid wordt mede gecreëerd door de ligging nabij een recreatiepark met veel voorzieningen alsmede naastgelegen golfbaan. In de nabijheid van de woning vindt u diverse wandelroutes en een ATB-route.Voor de dagelijkse voorzieningen kunt u uitstekend terecht in Borger (het centrum treft u op circa 2,5 kilometer van deze woning).Borger (ca. 4700 inwoners) beschikt over uitgebreide voorzieningen met o.a. diverse scholen en een compleet aanbod van winkels op zowel loop- als fietsafstand. Verder heeft Borger de beschikking over een overdekt verwarmd zwembad, een tandartspraktijk, huisarts en apotheek. Door de fraaie ligging midden op de Hondsrug bent u zo in het kenmerkende Drentse Zandgebied met o.a. bossen, heidevelden en fraaie glooiingen in het landschap.

Winkelvoorzieningen:

Er zijn veel lokale ondernemers actief, waaronder meerdere bloemenzaken, apotheek, drogisterijen, kappers, schoenenzaak en slijterij, maar ook landelijke ketens als AH, Aldi, Blokker, Bruna, Etos, Hema en Hubo ontbreken niet. Daarnaast zijn er kledingzaken (dames en heren). Ook speciaalzaken op het gebied van wonen, zitten en slapen zijn vertegenwoordigd, evenals een tweetal garagebedrijven, benzinestation en wasstraat.

Sportieve ontspanning:

Op het gebied van sportieve ontspanning heeft Borger o.a. een sportschool, een overdekt subtropisch zwembad en meerdere openbare sportaccommodaties ten bate van gym, volleybal, handbal, voetbal, tennis etc. Daarnaast zijn er in de directe omgeving diverse golfmogelijkheden.

Cultuur en uitgaan:

Cultuur en uitgaan gaan hand in hand door het in Borger gevestigde "Hunebedcentrum", bibliotheek en diverse gezellige eetgelegenheden in en rond het dorp. Een bioscoop en theater vindt u in Stadskanaal op ca. 16kilometer afstand.

Assen, Groningen en Emmen:

Voor nog meer voorzieningen zijn Emmen, Assen en Groningen prima met snelle busverbindingen (Q-liner) te bereiken en allen binnen een half uur per auto.