koopALTEVEER
Berkenstraat 34

€ 249.500,- k.k.


Alteveer – Berkenstraat 34

Vraagprijs: € 249.500,- k.k.Op zoek naar weinig onderhoud, veel ruimte, een zonnig georiënteerde tuin en vindt u rust in de omgeving belangrijk?Kom dan een kijkje nemen bij deze woning en overtuig u zelf van alle kwaliteiten die deze ruime twee-onder-een-kapwoning u te bieden heeft.De woning is gelegen in een landelijke omgeving waarbij stilte en het ontbreken van omgevingsgeluid nog heel normaal zijn. In de kleinschalige woonwijk kunt u prettig wonen in een gemoedelijke sfeer. De woning is onlangs voorzien van 12 zonnepanelen waardoor u qua elektrisch energieneutraal kunt zijn. Door de toepassing van kunststofkozijnen met HR++ isolatieglas is uw woning onderhoudsarm en houdt u meer tijd over om onder uw terrasoverkapping te genieten van de ruim ogende achtertuin. Het geheel is gelegen op een royale kavel van 418m² eigen grond.De verkoop van deze woning start middels een OPEN HUIS op VRIJDAG 17 JUNI a.s. van 09.00 tot 14.00 uur. U bent tijdens dit Open Huis -na aanmelding- van harte welkom de woning te bezichtigen. U kunt zich aanmelden via ons kantoor (telefonisch of via mail), wij zullen kijkers dan indelen in tijdblokken.Indeling:

Begane grond: hal (ca. 6,9m²) met kurkvloer en trapkast, toilet met fonteintje, woonkamer met open keuken (totaal ca. 39m²) voorzien van apparatuur (inductiekookplaat, afzuigkap en vaatwasser), bijkeuken met plavuizen, tuindeur en doorgang naar garage/berging.

1e Verdieping (voorzien van laminaatvloeren): overloop (ca. 3m²), badkamer (ca. 5,6m²) met ligbad, wastafelmeubel en toilet, slaapkamer (ca. 11m²), slaapkamer (ca. 14,6m²), slaapkamer in gebruik als kleedkamer.

2e verdieping (middels vaste trap bereikbaar): slaapzolder (ca. 18m²).

Verder is er nog een ruime zolder boven de garage/berging gelegen.Handig om te weten:

- bouwjaar 1979;

- voorzien van gevel- en dakisolatie en nagenoeg geheel voorzien van isolatieglas (ca. 99%);

- cv verwarmd (Intergas HRE, bouwjaar 2014; leasecontract: looptijd 12,5 jaar, contractkosten € 37,- per maand);

- 12 zonnepanelen geplaatst (ca. 4.000 kWh tot 4.500 kWh productiecapaciteit);

- het hele huis is nagenoeg geheel voorzien van kunststofkozijnen in 2015, m.u.v. kozijn/deur garage alsmede 2 kleine kozijntjes.

- voorjaar 2022 is de achtertuin voorzien van een nieuwe grasmat;

- de terrasoverkapping is ca. 15m² groot en is gebouwd tegen de achtergevel van de bijkeuken/garage;

- achter in de tuin staat nog een vrijstaande overkapping van ca. 8,5m².Omgevingsinfo:

Alteveer is een streekdorp met een veenkoloniaal karakter. Het dorp wordt ook wel Tange-Alteveer genoemd. Alteveer heeft een multifunctioneel dorpscentrum genaamd de Drijscheer, waar sportieve en culturele gebeurtenissen plaatsvinden. Voor uw dagelijkse boodschappen ligt het centrum van het naburige Onstwedde op ca. 4 kilometer. Voor uitgebreide voorzieningen is het centrum van Stadskanaal of Veendam eenvoudig te bereiken middels de provinciale weg N366. Of u rijdt binnendoor over één van mooie landwegen dwars door de velden en geniet van de prachtige vergezichten om één van de centrumplaatsen te bereiken. Vanaf het nabijgelegen Nieuwe Pekela is de provinciale weg vierbaans en rijdt u zo door naar Groningen of naar Assen (25 tot 30 minuten). Het dichtstbijzijnde treinstation vindt u in Veendam op ca. 12 kilometer.