koopBORGER
Kruisstraat 6

€ 350.000,- k.k.


Borger – Kruisstraat 6

Vraagprijs: € 350.000,- k.k.Bent u op zoek naar een interessant beleggingsobject in het centrum van Borger? Een object waaraan u gedeeltelijk nog naar eigen inzicht een vernieuwde invulling kunt geven? Dan is dit het pand wat u zoekt!

Het object bestaat uit 3 verschillende objecten waarvan 2 horecagelegenheden op de begane grond en een woongedeelte op de verdieping.De hoek wordt sinds 12 jaren verhuurd ten bate van het uitvoeren van een pizzeria. Het naastgelegen object is als laatste gebruikt als jeugdsoos. In eerdere jaren stond dit bekend als bardancing Veuger. Hier ligt een prachtige kans om dit om te bouwen tot een nieuw rendabel beleggingsobject.

De bovenwoning is eveneens verhuurd voor onbepaalde tijd.Aan de rand van de noordzijde van het centrum van Borger ligt op deze fraaie hoekkavel dit half vrijstaande beleggingsobject. Het geheel is gelegen op een kavel van 427m² eigen grond.Borger – Kruisstraat 6 (pizzeria)

Totaal verhuuroppervlakte:

Begane grond: ca. 114m²

Onderverdieping: ca. 12m²

Buitenterras: ca. 105m² (niet geheel in eigendom)

Status: momenteel verhuurd voor € 15.600,- per jaar

Indeling:

Restaurantgedeelte (ca. 95m²) bestaande uit 2 gedeelten (respectievelijk ca. 59m² en 37m²), koffiehoek (ca. 10m²), tussenhal (ca. 3m²), keukengedeelte (ca. 58m²) en toiletgroepen (ca. 5,5m²).

Kelder (ca. 12m², hoogte 1,77m).

Buiten: overkapping (ca. 10,2m²).

Buitenterras (ca. 105m²).Borger – Kruisstraat 6 (voormalige bar/dancing):

Totaal verhuuroppervlakte:

Ca. 86m²

Status: niet verhuurd, pand staat momenteel leeg

Indeling: Voorportaal (ca. 3,7m²), ontvangsthal (ca. 8,8m²), voormalige toiletruimte (ca. 2,1m²), cafégedeelte (ca. 66m²), voormalige keuken (ca. 5,5m²).Borger – Kruisstraat 6 (bovenwoning)

Totale woonoppervlakte: 123m²

Status: momenteel verhuurd voor € 4.800,- per jaar

Indeling:

Begane grond: hal met trapopgang

1e Verdieping: hal (ca. 8,2 m²) woonkamer (ca. 80,3m², beperkte plafondhoogte ca. 1,96 meter, tussen de balken 2,13m) met laminaatvloer en open keuken voorzien van apparatuur (gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser en koeler), cv-kast, badkamer (ca. 6,8m²) voorzien van ligbad, urinoir, wandcloset en wastafelmeubel, bijkeuken met witgoedaansluitingen en cv-opstelling, slaapkamer (ca. 17,9 m²) met vaste kasten, slaapkamer (ca. 9,8m²) en slaapkamer (ca. 27 m²).

2e Verdieping (via schuiftrap bereikbaar, 1,84m hoog): zolderruimte.Goed om te weten:

- de huren kunnen nog worden geïndexeerd, indien gewenst zijn de geanonimiseerde huurovereenkomsten in te zien.Borger:

Centraal gelegen aan de N34/A28 (Groningen - Emmen) en N374 (Assen – Stadskanaal), alsmede goed te bereiken met het openbaar vervoer. Borger heeft circa. 4700 inwoners en voorziet daarnaast in de dagelijkse voorzieningen van de inwoners van nabij gelegen dorpen. Tevens is Borger de place to be voor de vele vakantiegangers welke één van de in Borger en de nabije omgeving gelegen vakantieparken aandoen.