verkochtNIEUW-BUINEN
Zuiderdiep 22

€ 450.000,- k.k.


Nieuw-Buinen – Zuiderdiep 22

Vraagprijs: € 450.000,- k.k.Wilt u vrij en landelijk werken en wonen (bedrijfsbestemming) in een royale boerderij op een ruim perceel en bent u niet bang om uw handen uit de mouwen te steken? Dan is dit uw unieke kans!In de lintbebouwing van Nieuw-Buinen op korte afstand van bos en heide vindt u deze royale boerderij met inpandige schuurruimte en deels nog af te bouwen vrijstaande schuur op een royale kavel van 5.935m² eigen grond.In 1999 werd een groot deel van deze boerderij professioneel herbouwd na een brand. De eigenaar heeft hierna de afbouw zelf opgepakt maar nog niet geheel afgerond. Dit geeft u de kans de boerderij naar eigen smaak af te bouwen! Houdt u er hierdoor wel rekening mee dat de boerderij na aankoop niet direct te betrekken is!Houdt u van ruim wonen? De woonkamer met open keuken is maar liefst 109m² groot. Verder vindt u op de begane grond een royale slaapkamer en royale badkamer. Op de verdieping zijn nog eens 4 royale slaapkamers te vinden en een tweede badkamer.

In het schuurgedeelte zijn nog 2 aparte wooncompartimenten te vinden met eigen keuken en sanitair. Bergruimte vindt u in de deelruimte (ca. 199m²) en stenen garage welke bestaat uit 2 compartimenten (tezamen ca. 100m²).Indeling:

Begane grond: hal (ca. 18m²), toilet met fonteintje, badkamer (ca. 15m²) met douchecabine, ligbad, sauna en bijkeuken (ca. 14m²), kantoorruimte (ca. 17m²) met tegelvloer, schuurruimte (ca. 199m²), woonkamer (ca. 109m²) met verlaagd zitgedeelte, trapopgang en open keuken voorzien van apparatuur (vaatwasser, koeler, keramische kookplaat en combimagnetron), slaapkamer (ca. 25m²).

1e Verdieping: gang (ca. 41m²), 4 slaapkamers (respectievelijk ca. 20m², 15m², 16m² en 21m²), badkamer (ca. 22m²) met douchehoek, toilet, hoekbad en wastafel.

2e Verdieping (via vlizotrap bereikbaar): zolderruimte (ca. 23m²) met 4 dakramen.Middels een aparte buiten trapopgang komt u op de verdieping in een hal welke u toegang biedt tot 2 zelfstandige wooncompartimenten.

Appartement 1: woonkamer (ca. 38,5m²) met open keuken voorzien van keramische kookplaat, doucheruimte met douchecabine, wastafel, toilet met witgoedaansluiting.

2e Verdieping: slaapkamervertrek (ca. 13m²).

Appartement 2: woonkamer (ca. 36,5m²) met open keuken voorzien van apparatuur (keramische kookplaat, koeler en afzuigkap), doucheruimte (ca. 8,4m²) met douche, wastafel en toilet en bijkeuken (ca. 8,5m²), sanitairruimte (ca. 8,4m², met douche, wastafel en toilet), bijkeuken (ca. 8,54m²).Handig om te weten:

- verwarmd middels een hout gestookte cv-installatie welke in de schuur te vinden is;

- het geheel heeft een bedrijfsbestemming, zodat u werken en wonen eenvoudig kunt combineren;

- houdt u er rekening mee dat een financieringsinstelling met de huidige bestemming andere tarieven en voorwaarden offreert dan bij een woonbestemming;

- in 2009 werd de schuur voor een groot deel door brand verwoest en dit is niet hersteld, ca. 2/3 van deze schuur staat er nog;

- de woning is voorzien van een geïsoleerd dak, geïsoleerde spouwmuren en geïsoleerde vloeren en isolatieglas;

- 50 zonnepanelen (lease) helpen u uw energierekening laag te houden;

- de panelen leveren maximaal ca. 15.000 kWh, huur middels Zelfstroom, kosten ca. € 252,- per maand;

- de verkoper zal de woning en het perceel niet geheel leeg en ontruimd opleveren.Omgevingsinformatie:

Nieuw-Buinen beschikt over prima voorzieningen voor dagelijkse benodigdheden, zoals onder andere een Aldi, een bakkerij, een bloemenzaak, diverse sportaccommodaties, een openlucht zwembad en basisscholen. Voor de uitgebreidere voorzieningen liggen Stadskanaal en Borger op ongeveer 8 km. Verder kent Nieuw-Buinen prima busverbindingen ten opzichte van Stadskanaal, Borger en Assen. Bos en heide is op korte afstand te vinden (Voorbosweg in Buinen).Deze informatie is van algemene inhoud en is bedoeld als uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze brochure kunnen derhalve geen rechten worden ontleend.