verkochtVALTHERMOND
Zuiderdiep 363

€ 335.000,- k.k.


Valthermond - Zuiderdiep 363

Vraagprijs: € 335.000,- k.k.Op zoek naar een karakteristiek woonhuis met uitstraling en veel hobby-/schuurruimte en een royaal perceel? Kom dan gauw kijken bij deze vrijstaande woning met aangebouwd schuurgedeelte welke in een ver verleden dienst heeft gedaan als bakkerij. Het perceel heeft een comfortabele oppervlakte van liefst 1.920m² eigen grond met ruime vrijstaande stenen schuur/garage en hobbykas. Recent is het straatwerk vernieuwd hetgeen bijdraagt aan het statige en sfeervolle geheel.INDELING:

Begane grond: achterentree/hal met toilet, keuken (ca. 11.4m²) voorzien van inbouwkeuken in hoekopstelling, toegang tot de badkamer (ca. 8.6m²) met inloopdouche, wastafel, witgoedaansluitingen en CV-installatie, royale living/woonkamer van liefst ca. 53.9m² met trapopgang.

De ruime schuur/werkplaats (voormalige bakkerij) is zowel binnendoor (via woonkamer) als buitenom bereikbaar en is groot ca. 79.6m². In de werkplaats is een vaste trap aanwezig naar de zolderverdieping.

1e Verdieping: overloop met kastruimte en 3 slaapkamers (resp. ca. 13.2m², 10.8m² en 9.2m²), 2e badkamer (ca. 4.9m²) met douchecabine en wastafel, separaat toilet, binnendoor naar zolder (ca. 47m²) gelegen boven de werkplaats.Overige informatie:

- Origineel bouwjaar 1934 (conform BAG viewer Kadaster);

- Gevelisolatie: de woonvertrekken zijn grotendeels voorzien van isolatie middels glas-/steenwol;

- Dakisolatie: de woonvertrekken beschikken grotendeels over plafondisolatie;

- Vloerisolatie: de houten vloeren zijn aan de onderzijde na-geïsoleerd met 15 cm glaswol;

- Verwarmd middels CV (Remeha, bouwjaar 2019, eigendom);

- De vrijstaande stenen schuur is groot ca. 46.4m² en beschikt over een zolder.Valthermond is onderdeel van de gemeente Borger-Odoorn en telt circa 3450 inwoners. Deze gemeente kenmerkt zich door prachtige zand- en veengebieden. Zo is de Drentse heide op ca. 10 km van deze locatie gelegen. Valthermond heeft prima voorzieningen voor dagelijkse benodigdheden (supermarkt, scholen, huisarts). Musselkanaal ligt op ca. 5 km met uitgebreide voorzieningen en uitstekende openbaarvervoersverbindingen.