verkochtSTADSKANAAL
Noorderdiep 45

€ 495.000,- k.k.


Stadskanaal - Noorderdiep 45

Vraagprijs: € 495.000,- k.k.Paarden-/dierenliefhebbers opgelet!Op een heerlijk vrije en landelijke locatie, gelegen op een perceel van ca. 6.558m² eigen grond, staat deze degelijk gebouwde woonboerderij met vrijstaande stenen schuur, stenen bakhuisje/stookhok en een op het zuidoosten gesitueerd weiland. De boerderij uit bouwjaar 1859 ziet er bouwkundig op het gebied van dak, gevels, kozijnen etc. goed uit.Bent u op zoek naar een woonplek met rust, ruimte en vrijheidsgevoel om u heen en wilt u wél dichtbij de voorzieningen wonen die Stadskanaal u te bieden heeft? Deze magnifieke plek heeft het allemaal!Indeling:

Begane grond: zijentree/hal, woonkeuken (ca. 28.9m²) met keuken in hoekopstelling, sfeervolle woonkamer (ca. 25.6m²) voorzien van glas-in-lood ramen, tussenhal met toegang tot 2 slaapkamers (resp. ca. 16.7m² en 9.6m²), toilet met fonteintje, badkamer (ca. 5.8m²) met ligbad, inloopdouche en wastafel, binnendoor naar de inpandige garage (ca. 35.8m²).

Vanuit zijentree/hal toegang tot CV-ruimte, bijkeuken (ca. 13m²) met meterkast en toegang tot deel-/schuurruimte.De deel-/schuurruimte bevat een inpandige berging (ca. 4.8m²) en is bovendien gescheiden door een tussenwand resulterend in een ruimte van ca. 56.8m² met loopdeur in achterzijde en een ruimte van ca. 211m² (voormalige poterbewaarplaats) met baanderdeuren.Handig om te weten:

- In 1987 is het woongedeelte verbouwd;

- Het woongedeelte is grotendeels v.v. gevel-, vloer- en plafondisolatie;

- Houten kozijnen rondom, grotendeels v.v. isolerende beglazing;

- Verwarmd middels CV: Nefit Topline, bouwjaar ca. 2010, in eigendom;

- De stenen schuur heeft een oppervlakte van ca. 128m²;

- Het bakhuisje/stookhok is groot ca. 5.7m²;

- Van de gemeente Stadskanaal is er de toezegging dat de boerderij, in het in behandeling zijnde nieuwe bestemmingsplan, de bestemming "wonen" krijgt. De bestemming is thans nog agrarisch;

- De huidige afrastering staat thans niet op de erfgrens, er ligt nog een gedeelte buiten deze afrastering welke tot de boerderij behoort. Het hek zal voor de overdracht op de juiste plek worden geplaatst.Omgevingsinfo:

De woning ligt in Stadskanaal-Noord. Aan het Noorderdiep vindt u alleen vrijstaande woningen. Het landelijk karakter van de straat wordt benadrukt door de prachtige bomen die weerszijden van de straat omzomen. De woning ligt tegenover zwembad "Bad-Noord" waar u, indien gewenst, uw baantjes kunt trekken en de jeugd onbekommerd kan spelen op de zonneweide.

Bereikbaarheid:

De woning ligt dicht bij alle uitvalswegen. De N33,een 4 baans-provinciale weg, leidt u ontspannen naar Assen, Groningen en richting Delfzijl en Appingedam. Deze weg is binnen 10 minuten per auto te bereiken.

Openbaar vervoer:

Stadskanaal heeft prima (snelle) busverbindingen naar Assen, Groningen en Emmen.

Overige info over Stadskanaal:

Stadskanaal kent een centrum met een uitgebreid voorzieningenniveau. U vindt hier een groot scala aan winkels, de dichtstbijzijnde supermarkt ligt op nog geen 3 kilometer van deze woonlocatie. Verder is er een ruim aanbod aan scholen, zowel wat betreft basis- als voortgezet onderwijs. Ook ontspanning en gezelligheid hoeft u niet ver van huis te zoeken want er zijn diverse eetgelegenheden, een theater en een bioscoop aanwezig. Bovendien ligt het Refaja ziekenhuis op slechts 2 kilometer van de woning.