verkochtVALTHERMOND
Noorderdiep 363

€ 325.000,- k.k.


Valthermond - Noorderdiep 363

Vraagprijs: € 325.000,- k.k.Rust en ruimte!Omgeven door landelijke vergezichten karakteristiek vrijstaand woonhuis op een perceel van ca. 1.468m² eigen grond met diverse handige bijgebouwen.

Het uit 1930 stammende woonhuis is goed onderhouden en zowel de woning als de tuin laat zich omschrijven als een sfeervol geheel.INDELING:

Begane grond: entree/hal met trapopgang, ruime en markante woonkeuken (ca. 28.2m²) met keuken in U-vorm en toegang naar de kelder, woonkamer (ca. 20.4m²), achterhal/bijkeuken met achterentree, toilet, voorraadruimte (ca. 5.3m²), badkamer (ca. 3.3m²) met inloopdouche en wastafelmeubel, binnendoor naar de aangebouwde stenen garage (ca. 25.2m²) met daarboven een bergzolder.

1e verdieping: overloop met kastruimte en 3 slaapkamers (resp. ca. 12.9m², 9.2m² en 9m²).BUITEN:

Op het ruime perceel bevinden zich diverse bijgebouwen, te weten:

- houten schuur/werkplaats van ca. 34.2m² met daarboven een zolder bereikbaar via losse steektrap;

- houten schuur/werkplaats (door bewoners benoemd als "zaagschuur") van ca. 25.5m²;

- overkapping/kapschuur van ca. 37m²;

- voorts treft u nog een houtstek en een brug op het perceel.Overige informatie:

- Origineel bouwjaar 1930 (conform BAG viewer Kadaster);

- Qua isolatie zijn een aantal gevels van binnenuit licht geïsoleerd;

- Rondom v.v. houten kozijnen met grotendeels isolerende beglazing;

- De woning word verwarmd middels gaskachels in combinatie met 2 pelletkachels en een houtkachel;

- Warm water middels geiser;

- De woning staat thans op een perceel van ca. 1.268m² grond, de strook grond rechts naast de woning met daarop gelegen de oprijlaan gaat door huidige eigenaar bijgekocht worden van de buurman en in eigendom overgedragen aan de koper. Dit is totaal (bij benadering) ca. 200m². De exacte grootte zal door het Kadaster worden uitgemeten.Valthermond is onderdeel van de gemeente Borger-Odoorn en telt circa 3450 inwoners. Deze gemeente kenmerkt zich door prachtige zand- en veengebieden. Zo is de Drentse heide op ca. 10 km van deze locatie gelegen. Valthermond heeft prima voorzieningen voor dagelijkse benodigdheden (supermarkt, scholen, huisarts). Musselkanaal ligt op ca. 5 km met uitgebreide voorzieningen en uitstekende openbaarvervoersverbindingen.