verkochtSTADSKANAAL
Brugstraat 41 a

€ 185.000,- k.k.


Stadskanaal – Brugstraat 41 a

Vraagprijs: € 185.000,- k.k.Op zoek naar een ruime zonnig geörienteerde tuin met een royale garage/berging (ca. 40m²) waar u fijn uw hobby kunt uitoefenen? Wilt u lopend naar de supermarkt? Wilt u de centrumvoorzieningen van Stadskanaal snel bereiken? U vindt het allemaal bij deze woning!

De tussenwoning ligt op een ventweg naast een doorgaande weg welke u toegang geeft naar de centrumvoorzieningen van Stadskanaal. Meld u aan voor de start van verkoop en maak kennis met deze verrassend ruime degelijk gebouwde eengezinswoning.De verkoop van deze woning start middels een OPEN HUIS op WOENSDAG 6 APRIL a.s. van 13.00 tot 17.00 uur en op VRIJDAG 8 APRIL a.s. van 09.00 tot 14.30 uur. U bent tijdens dit Open Huis -na aanmelding- van harte welkom de woning te bezichtigen. U kunt zich aanmelden via ons kantoor (telefonisch of via mail), wij zullen kijkers dan indelen in tijdblokken.Indeling:

Begane grond: hal (ca. 6,9m²) met trapopgang, woonkamer (ca. 34m²) bestaande uit een voor- en achterkamer en voorkamer voorzien van laminaatvloer, keldertoegang vanuit de achterkamer (ca. 8,5m², hoogte 1,75m., voorzien van tegelvloer en toegang tot de kruipruimte), woonkeuken (ca. 10m²) met laminaatvloer en voorzien van inbouwapparatuur (o.a. koeler, vriezer, combioven, gaskookplaat en afzuigkap), doucheruimte (ca. 2,6m²) met douche en wastafel, toilet en achterhal/bijkeuken met witgoedaansluitingen.

1e Verdieping: overloop (ca. 1,6m²), slaapkamer (ca. 12,3m²) met dakkappel en wastafel, slaapkamer (ca. 6,9m²) en slaapkamer (ca. 14,6m²) met vaste kastruimte (2-deurs schuifwandkast) en vaste kast.

2e Verdieping: zolderruimte (ca. 17m², hoogte 2,62m.) middels vlizotrap bereikbaar.Handig om te weten:

- cv verwarmd (HR combiketel, leasketel, bouwjaar 2015);

- voorzien van isolatieglas (uitgezonderd de zolder);

- bouwjaar 1935;

- de woning is achterom bereikbaar middels een pad aan de westzijde van de buren;

- garage/berging is ca. 40m² (lengte 8m. en breedte 5m.).Omgevingsinfo:

Gelegen in een prettige woonomgeving aan de rand van Stadskanaal en Nieuw-Buinen op loop- en fietsafstand van het centrum van Stadskanaal.

Stadskanaal heeft uitgebreide voorzieningen met o.a. een uitgebreid en gevarieerd winkelbestand, theater, hotel, bioscoop en ziekenhuis. Verder zijn er op loopafstand van de woning een basisschool en scholen voor het voortgezet onderwijs. Daarbij is Stadskanaal bereikbaar middels een snelle busverbinding naar o.a. Emmen, Assen en Groningen.