verkochtBORGER
Torenes 82

€ 375.000,- k.k.


Borger – Torenes 82

Vraagprijs: € 375.000,- k.k.Wilt u graag vrijstaand wonen direct bij alle centrumvoorzieningen van Borger? Dan is dit uw kans!

Deze vrijstaande woning ligt op een hoekkavel direct naast een fiets-/voetpad dat u leidt naar het winkelcentrum van Borger. Lopend uw boodschappen kunnen doen, hoe fijn is dat? In dit huis komt door een fijne uitbouw van de woonkamer veel daglicht binnen. Slaapgelegenheid biedt deze woning zowel op de begane grond (één slaapkamer) en 4 slaapkamers op de verdieping. Bergruimte vindt u op de tweede verdieping en in de aanbouw op de begane grond, waar uw garage inpandig bereikbaar is.

De tuin is ruim genoeg bemeten om lekker van de zonnig georiënteerde ligging te kunnen genieten en biedt u veel privacy doordat deze grenst aan een groenstrook van de gemeente. Het geheel is gelegen op een kavel van 493m² eigen grond.Kom een kijkje nemen bij deze woning en overtuig uzelf van deze fijne woonplek gelegen aan de Torenes.De verkoop van deze woning start middels een OPEN HUIS op VRIJDAG 22 APRIL a.s. van 13.00 tot 17.00 uur en op MAANDAG 25 APRIL a.s. van 13.00 tot 17.00 uur. U bent tijdens dit Open Huis -na aanmelding- van harte welkom de woning te bezichtigen. U kunt zich aanmelden via ons kantoor (telefonisch of via mail), wij zullen kijkers dan indelen in tijdblokken.Indeling:

Onderverdieping: kelder (ca. 4,7m², hoogte 1,61 meter).

Begane grond: hal, slaapkamer met 2 vaste kasten, woonkamer (ca. 36m²) met haardpartij en tuindeur, woonkeuken met inbouwkeuken voorzien van apparatuur (gaskookplaat, afzuigkap en elektrische oven), achterhal (ca. 15m²) met tuindeur, toilet met wandcloset en fonteintje, berging (ca. 6,7m²), inpandig bereikbare garage/berging (ca. 12,4m²).

1e Verdieping: overloop, slaapkamer (ca. 6,5m²) met vaste kast, slaapkamer (ca. 13m² met vaste kastenwand (3-deurs) en toegang tot het dak op de aanbouw, slaapkamer (ca. 11m²) met 2 vaste kasten, toilet, slaapkamer (ca. 9,6m²) met wastafel, doucheruimte (ca. 3,4m²) voorzien van wastafelmeubel en inloopdouche.

2e verdieping (middels vlizotrap bereikbaar): zolderruimte.Handig om te weten:

- Cv-verwarmd (Remeha HR combiketel, bouwjaar 2019);

- Deels voorzien van isolatieglas en gevelisolatie;

- Bouwjaar woning 1969, de aanbouw aan de woonkamer is gerealiseerd in 1983;

- De buurt kenmerkt zich als een gezellige, betrokken straat met indien gewenst echt Drents noaberschap;

- In de buurt is een gemeenschappelijke autowasplaats aanwezig.Omgevingsinformatie:

Borger (ca. 4700 inwoners) beschikt over uitgebreide voorzieningen met o.a. diverse scholen en een compleet aanbod van winkels op zowel loop- als fietsafstand. Verder heeft Borger de beschikking over een overdekt verwarmd zwembad, een tandartspraktijk, huisarts en apotheek. Door de fraaie ligging midden op de Hondsrug bent u zo in het kenmerkende Drentse zandgebied met o.a. bossen, heidevelden en fraaie glooiingen in het landschap.

Winkelvoorzieningen:

Er zijn veel lokale ondernemers actief, waaronder meerdere bloemenzaken, apotheek, drogisterijen, kappers, schoenenzaak en slijterij, maar ook landelijke ketens als AH, Aldi, Blokker, Bruna, Etos, Hema en Hubo ontbreken niet. Daarnaast zijn er kledingzaken (dames en heren). Ook speciaalzaken op het gebied van wonen, zitten en slapen zijn vertegenwoordigd, evenals een tweetal garagebedrijven, benzinestation en wasstraat.

Sportieve ontspanning:

Op het gebied van sportieve ontspanning heeft Borger o.a. een sportschool, een overdekt subtropisch zwembad en meerdere openbare sportaccommodaties ten bate van gym, volleybal, voetbal, tennis etc. Daarnaast zijn er in de directe omgeving diverse golfmogelijkheden.

Cultuur en uitgaan:

Cultuur en uitgaan gaan hand in hand door het in Borger gevestigde "Hunebedcentrum", bibliotheek en diverse gezellige eetgelegenheden in en rond het dorp. Een bioscoop en theater vindt u in Stadskanaal op ca. 16km afstand.

Assen, Groningen en Emmen:

Voor nog meer voorzieningen zijn Emmen, Assen en Groningen prima met snelle busverbindingen (Q-liner) te bereiken en alle binnen een half uur per auto.