verkochtVALTHERMOND
Zuiderdiep 328

€ 335.000,- k.k.


Valthermond - Zuiderdiep 328

Vraagprijs: € 335.000,- k.k.Wilt u levensloopbestendig wonen met slapen en baden op de begane grond in een landelijke omgeving met voldoende ruimte voor een ruimte vragende hobby of het houden van dieren? Kom dan langs voor een bezichtiging en voel u thuis in deze sfeervolle, speelse en moderne vrijstaande woning.Het geheel ligt op een ruim perceel van 1860m² eigen grond, waarop u aangrenzend aan de woning een gezellige overkapping met siertuin vindt waar het zomers heerlijk vertoeven is. Aan de achterzijde op het perceel treft u vervolgens een garage, houten schuur, kas en een heuse dierenweide. Kortom: ruimte genoeg voor uw hobby's of het houden van dieren. Eenmaal binnen zal het afwerkingsniveau van deze woning indruk op u maken. De woning is aan de zijkant uitgebouwd met een ruime slaap- en badkamer, heeft een ruime living en op de verdieping zijn er nog eens 2 slaapkamers, een 2e badkamer en toilet aanwezig. Indien gewenst is het eenvoudig mogelijk hier een 3e slaapkamer te realiseren.Indeling:

Onderverdieping: kelder.

Begane grond: hal/entree, toilet, meterkast en trapopgang, royale woonkamer met halfopen keuken (ca. 47m²), slaapkamer (ca. 14.4m²) met aangrenzende badkamer v.v. wastafelmeubel, ligbad en douchehoek. Via de keuken heeft u toegang tot de bijkeuken met achterentree, toilet en witgoedopstelling.

Verdieping: ruime overloop met werkplek (eenvoudig om te bouwen tot 3e slaapkamer), badkamer met wastafelmeubel en douchehoek, aparte wc, 2 slaapkamers (resp. ca. 7,2m² en 9,3m²) beide vaste kast.Goed om te weten:

- de woning is gebouwd in 1960 en later uitgebouwd aan de zijkant en achterzijde;

- het geheel is de laatste jaren doorlopend gemoderniseerd;

- voorzien van dakisolatie en de aanbouw aan de zijkant en achterzijde is volledig geïsoleerd (gevel-, vloer- en dakisolatie);

- verwarmd middels CV (Remeha Avanta, bouwjaar 2008);

- grotendeels voorzien van kunststof kozijnen met HR++ beglazing. De aanbouw is voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing;

- op de verdieping zijn rolluiken aanwezig;

- Aan de achterzijde bevindt zich een garage.Valthermond is onderdeel van de gemeente Borger-Odoorn en telt circa 3450 inwoners. Deze gemeente kenmerkt zich door prachtige zand- en veengebieden. Zo is de Drentse heide op ca. 10 km van deze locatie gelegen. Valthermond heeft prima voorzieningen voor dagelijkse benodigdheden (supermarkt, scholen, huisarts). Musselkanaal ligt op ca. 5 km met uitgebreide voorzieningen en uitstekende openbaarvervoersverbindingen.