verkochtMUSSELKANAAL
Kruisstraat 17

€ 189.500,- k.k.


Musselkanaal – Kruisstraat 17

Vraagprijs: € 189.500,- k.k.Op gewilde locatie nabij het centrum van Musselkanaal gelegen vrijstaande woning met vrijstaande schuur/loods op een perceel van 837m² eigen grond. Het pand is origineel gesticht in 1920. Door de gunstige ligging nabij het winkelaanbod van Musselkanaal en de mogelijkheid voor slapen en baden op de begane grond is de woning voor een zeer brede doelgroep geschikt.De verkoop van deze woning start middels een OPEN HUIS op MAANDAG 24 JANUARI a.s. van 09.00 tot 12.30 uur en op WOENSDAG 26 JANUARI a.s. van 12.00 tot 15.30 uur. U bent tijdens dit Open Huis -na aanmelding- van harte welkom de woning te bezichtigen. U kunt zich aanmelden via ons kantoor (telefonisch of via mail).Indeling:

Begane grond: entree/hal met trapopgang en toegang tot kelder, slaapkamer (ca. 14.4m²), woonkamer met open keuken (tezamen ca. 38m²) vanwaar een prachtige doorkijk naar de Badstraat, achterhal met meterkast, CV-ruimte, badkamer (ca. 5.4m²) v.v. ligbad, douche en vaste wastafel, toilet met fontein, tussenhal met achterentree, wasruimte (ca. 3.2m²), ruime inpandige schuur/berging (ca. 21.8m²) met toegang tot zolder.

1e verdieping: overloop en 2 slaapkamers (resp. ca. 13.9m² en 9m²).Extra informatie:

- Bouwjaar 1920;

- Begane grond grotendeels voorzien van isolerende beglazing;

- Kozijnen deels hout/kunststof;

- Kunststof goten en windveren;

- Verwarmd middels CV (Nefit bouwjaar 2008, eigendom);

- De metalen schuur heeft een oppervlakte van ca. 75m² (12.2 m x 6.2m) incl. inpandig gedeelte van ca. 9m²;

- De aanbouw bevat scheurvorming in de binnenmuren, tevens dient er in de metalen schuur een nieuwe vloer gerealiseerd te worden;

- De eerste verdieping heeft een beperkte stahoogte van ca. 1.90m;

- Op loopafstand van het park met dierenweide alsmede huisartsencentrum en apotheek.I.V.M. HET CORONA-VIRUS DIENT U ZICH VOOR HET OPEN HUIS (op maandag 24 januari of woensdag 26 januari) AAN TE MELDEN. WIJ ZULLEN DE KIJKERS INDELEN IN TIJDSBLOKKEN, U KUNT ONS TELEFONISCH BEREIKEN OF PER MAIL.Omgevingsinformatie:

Het circa 7.000 inwoners tellende dorp Musselkanaal beschikt over een uitgebreid winkelbestand, een levendig verenigingsleven en andere voorzieningen als scholen, een openluchtzwembad (“de Horsten”) en een sporthal. Het dorp is goed bereikbaar zowel met het openbaar vervoer alsmede via uitvalswegen als de N366 en N374 waardoor plaatsen als Stadskanaal, Emmen en Groningen makkelijk zijn aan te rijden.