onder bodSTADSKANAAL
Zwaard 15

€ 315.000,- k.k.


Stadskanaal - Zwaard 15

Vraagprijs: € 315.000,- k.k.Op zoek naar een woning met slaap- en badkamer op de begane grond maar wilt u ook gastvrijheid kunnen bieden?

Altijd al aan het water willen wonen met vanuit uw overdekte terras uitzicht op uw eigen aanlegsteiger en een uitzicht op een breed stuk water?Deze instapklare half vrijstaande woning maakt het allemaal mogelijk! Deze woning biedt u naast de slaap- en badkamer op de begane grond nog 2 slaapkamers op de verdieping, zodat er voor gasten voldoende logeergelegenheid is. Het toilet met wastafel verhoogt het comfort voor uw gasten.

Als u geen zin in klussen heeft bent u hier ook op uw plek. De huidige eigenaar bewoont het huis vanaf 2016 en heeft de gehele woning gemoderniseerd en de tuin onderhoudsarm aangelegd.

Zin in een stukje varen? U stapt zo vanuit uw eigen aanlegsteiger in uw bootje en vaart zo richting het "Stadskanaal".Indeling:

Begane grond: hal (ca. 3m²), toilet met wandcloset en fonteintje, woonkamer (ca. 44m²) met tuindeur en open keuken voorzien van apparatuur (inductiekookplaat, koeler en elektrische oven), tussenhal (ca. 2,1m²), bijkeuken (ca. 6,8m²) met vaste kastenwand en witgoedaansluitingen, berging (ca. 10,3m²) met 2 openslaande deuren, badkamer (ca. 4,7m²) met wandcloset, wastafelmeubel en douchewand (glas), slaapkamer (ca. 13,5m²).

1e Verdieping: overloop (ca. 1,7m²), slaapkamer (ca. 10,9m²), toilet (ca. 4,5m²) met wandcloset, wastafel en achtergelegen berging, slaapkamer (ca. 13,3m²).

2e Verdieping: zolderruimte (via vlizotrap bereikbaar).Handig om te weten:

- bouwjaar 1997;

- cv-verwarmd (middels radiatoren, HR combiketel, bouwjaar 2016);

- geheel geïsoleerd en voorzien van isolatieglas;

- de begane grond en 1e verdieping zijn voorzien van laminaatvloeren;

- het geheel is gelegen op een kavel van 396m² eigen grond;

- in de achtertuin vindt u een praktische schuur (ca. 14m²) met terrasoverkapping (ca. 11,5m²) met glas richting het water, zodat u uit de wind kunt genieten van het fraaie uitzicht;

- de woning ligt in een rustig doodlopend laantje met aan de achterzijde vaar- en viswater met een verbinding naar het "Stadskanaal".De volgende zaken zijn door de verkoper voor u aangepakt:

In de periode december 2016 en januari 2017 zijn de volgende zaken vernieuwd:

- Cv-ketel;

- Keuken met apparatuur en hardstenen blad;

- Badkamer;

- Laminaatvloeren begane grond en verdieping;

- Garage omgebouwd tot berging en bijkeuken;

In 2017: tuin voor en achter opnieuw aangelegd;

In 2019: nieuw toilet op de verdieping gerealiseerd;

In 2020: toilet op de begane grond vernieuwd;

Algemeen: schuur dubbelwandig gemaakt (ca. 14m², overkapping met glas ervoor (ca. 11,5m²).Omgevingsinformatie:

De woning is gelegen in de wijk “Waterland”, het laatste uitbreidingsplan van Stadskanaal. De wijk kenmerkt zich door de diverse typen woningen en het water wat door het plan stroomt en waarover fraaie bruggetjes zijn aangelegd. In de zomer biedt dit vele mogelijkheden, u kunt er onder meer vissen en varen; zelfs het “Stadskanaal” is per boot bereikbaar. Aan de kindvriendelijkheid van de wijk is ook gedacht: er zijn meerdere speelplaatsen gerealiseerd. De wijk grenst inmiddels aan een heus recent gecreëerd recreatiegebied bestaande uit een jonge bosachtige omgeving met fiets- en looppaden.

De uitgebreide winkelvoorzieningen liggen op korte afstand van de woning en ook een ruim aanbod aan scholen, zowel lagere basis als voortgezet onderwijs, wordt aangeboden. Stadskanaal kent prima busverbindingen naar Assen, Groningen en Emmen.