verkochtBORGER
Kampakkers 18

€ 199.500,- k.k.


Borger – Kampakkers 18

Vraagprijs: € 199.500,- k.k.In kindvriendelijke woonomgeving op fraaie hoeklocatie gelegen, treft u deze half vrijstaande woning (hoekwoning) met aangebouwde berging, houten schuur en zonnig georiënteerde achtertuin (zuiden). Het geheel is gelegen op 132m² eigen grond.De Kampakkers is gelegen aan de rand van Borger, hierdoor loopt u zowel binnen enkele minuten in het centrum van Borger als over de landweggetjes te midden van de landerijen en ervaart u de glooiingen van het Drentse landschap.Indeling:

Begane grond (geheel voorzien van laminaatvloeren): hal (ca. 8,5m²) met trapopgang, toilet met fonteintje, woonkamer (ca. 34,9m²) met tuindeur, vaste kast en open keuken voorzien van eenvoudige keukeninrichting, bijkeuken (ca. 7m²) met tegelvloer en tuindeur.

1e Verdieping: overloop (ca. 2,4m²), slaapkamer (ca. 14m²), badkamer (ca. 4,5m²) met ligbad en wastafel, slaapkamer (ca. 13,9m²) met inloopkledingkast (ca. 4m²).

2e Verdieping (via vaste trap bereikbaar): overloop (ca. 5m²), slaapkamer (ca. 7,5m²) met bergruimte in de knieschotruimten.Handig om te weten:

- CV verwarmd;

- Nagenoeg geheel isolatieglas.Omgevingsinformatie: Borger (ca. 4700 inwoners) beschikt over een royaal winkelaanbod.

Winkelvoorzieningen: Er zijn veel lokale ondernemers actief, waaronder meerdere bloemenzaken, apotheek, drogisterijen, schoenenzaak en slijterij, maar ook landelijke ketens als AH, Aldi, Boni, Blokker, Bruna, Etos, Hema en Hubo ontbreken niet. Daarnaast zijn er kledingzaken (dames en heren). Uiteraard is ook een kapper op loopafstand gevestigd. Ook speciaalzaken op het gebied van wonen, zitten en slapen zijn vertegenwoordigd, evenals een tweetal garagebedrijven, benzinestation en wasstraat.

Sportieve ontspanning: Op het gebied van sportieve ontspanning heeft Borger o.a. een sportschool, een overdekt subtropisch zwembad en meerdere openbare sportaccommodaties ten bate van gym, volleybal, voetbal, tennis etc. Daarnaast zijn er in de directe omgeving diverse golfmogelijkheden.

Cultuur en uitgaan: Cultuur en uitgaan gaan hand in hand door het gevestigde hunebedcentrum, cultuur podium van Slag en villa van Streek, bibliotheek en diverse gezellige eetgelegenheden in en rond het dorp. Een bioscoop en theater vindt u in Stadskanaal op ca. 16km afstand.

Assen, Groningen en Emmen: Voor nog meer voorzieningen zijn Emmen, Assen en Groningen prima met snelle busverbindingen (Q-liner) te bereiken en allen binnen een half uur per auto