onder bodSTADSKANAAL
Noorderdiep 16

€ 259.500,- k.k.


Stadskanaal - Noorderdiep 16

Vraagprijs: € 259.500,- k.k.Op zoek naar een vrije woonplek met rust, ruimte en vrijheidsgevoel om u heen en wilt u wel dichtbij de voorzieningen wonen die Stadskanaal u te bieden heeft? Deze vrije woonplek biedt het u allemaal!

Voor het recreatiegevoel vindt u de speelweide van het zwembad achter uw diepe achtertuin.

Wilt u graag het hele woonpallet op de begane grond beleven? U kunt hier douchen en slapen op de begane grond!

De woning is grotendeels gemoderniseerd vanaf 2016 en vergroot door de voormalige garage om te bouwen tot een royale bijkeuken en badkamer.

Wilt u graag een hobbyschuur? Tuin is er genoeg, het geheel ligt maar liefst op een perceel van 992m² eigen grond en biedt volop ruimte om een extra schuur te plaatsen. De tuin is recent opnieuw aangelegd en biedt ook plaats aan de aangebouwde stenen berging (ca. 10m²) en houten schuur (ca. 9m²) waar u uw fietsen kunt stallen en uw tuingereedschap een plekje vindt.Overtuig u zelf of het buitenleven vlakbij de voorzieningen voor u kunnen samenkomen op deze fijne woonplek en maak een afspraak om een kijkje bij deze woning te komen nemen.Indeling:

Onderverdieping: kelder (ca. 10,9m², hoogte ca. 1,78m).

Begane grond: hal (ca. 4m²) met trapopgang, woonkamer (ca. 31,6m²) met open verbinding naar keukengedeelte met erker en inbouwkeuken voorzien van apparatuur (gaskookplaat, afzuigkap en vaatwasser), slaapkamer (ca. 10,1m²) voorzien van vaste kast, berging (ca. 16,8m²), toilet met wandcloset, badkamer (ca. 13,9m²) met witgoedaansluitingen, royale douchehoek met stortdouche en dubbel wastafelmeubel.

Verdieping: overloop (ca. 4,4m²), slaapkamer (ca. 12,4m²) en slaapkamer (ca. 17,2m²) en berging.Handig om te weten:

- vrij landelijk uitzicht over de voorgelegen landerijen;

- de woning ligt aan een "vent" laantje;

- bouwjaar 1936;

- geheel voorzien van isolatieglas (uitgezonderd de berging);

- plafondisolatie op de verdieping (enkel de schuine delen);

- betonvloer van de badkamer is geïsoleerd;

- centraal verwarmd middels radiatoren (warmtebron: gasgestookte Remeha Terra HR combiketel, bouwjaar 2019);

- kunststof windveren en goten.De verkoper heeft voor u vanaf 2016 de volgende zaken aangepakt:

- garage omgebouwd tot badkamer;

- badkamer is voorzien van geïsoleerde betonvloer;

- woning is voorzien van kunststof windveren en goten;

- in 2017 is de inbouwkeuken geplaatst;

- in 2019 is de cv-ketel vernieuwd;

- in 2020 is de tuin opgehoogd en aangepakt.De verkoper heeft de berging die de nieuwe badkamer en het woonhuis verbindt nog niet aangepakt, deze kunt u zelf qua vloer-, wand- en plafondafwerking nog naar eigen inzicht aankleden.Omgevingsinfo:

De woning ligt in Stadskanaal-Noord. Aan het Noorderdiep vindt u eigenlijk alleen vrijstaande woningen. De straat is rustiek door de prachtige bomen die aan weerzijden van de straat te vinden zijn. De woning ligt naast het open lucht zwembad "Bad-Noord" waar u heerlijk uw baantjes kunt trekken en de jeugd heerlijk kan spelen op de zonneweide.

Bereikbaarheid:

De woning ligt dicht bij alle uitvalswegen. De N33 een 4 baans-provinciale weg brengt u relaxt naar Assen, Groningen en richting Delfzijl en Appingedam. Deze weg is binnen 10 minuten per auto te bereiken.

Openbaar vervoer:

Stadskanaal kent prima (snelle) busverbindingen naar Assen, Groningen en Emmen.

Overige info over Stadskanaal:

Stadskanaal kent een centrum met een uitgebreid voorzieningenniveau. U vindt hier een groot scala aan diverse winkels, de dichtstbijzijnde supermarkt ligt op nog geen 3 kilometer van deze woonlocatie. Verder vindt u een ruim aanbod aan scholen, zowel basis- als voortgezet onderwijs in Stadskanaal. Verder zijn er diverse eetgelegenheden, een theater en een bioscoop. Een belangrijke voorziening als het Refaja ziekenhuis ligt op slechts 2 kilometer van de woning.