onder bodSTADSKANAAL
Semskade 55

€ 189.500,- k.k.


Stadskanaal – Semskade 55

Vraagprijs: € 189.500,- k.k.Vrijstaand wonen aan het kanaal als vis- en vaarwater met volop mogelijkheden voor tuinieren.Gelegen op een perceel van 789m² eigen grond staat deze te renoveren en te moderniseren vrijstaande woning met inpandige stenen garage.

De in 1972 gebouwde woning beschikt over 3 slaapkamers waarvan 1 op de begane grond.

De diepe achtertuin is georiënteerd op het zuidwesten en grenst aan de achterzijde aan de museumspoorlijn STAR met daarachter een bosperceel. In de achtertuin bevindt zich een royale vrijstaande stenen berging die eenvoudig te renoveren is.Indeling:

Begane grond: ruime entree/hal met trapkast, meterkast, toilet (met fontein) en trapopgang met ingebouwde kastruimte, woonkamer (ca. 27m²) inclusief ingebouwde open haard, door de hoogte doet de woonkamer verrassend ruim aan, met prachtig uitzicht op het voorgelegen kanaal, vanuit voornoemde hal toegang tot slaapkamer (ca. 12.9m²) met wastafel, tuingerichte woonkeuken (ca. 16m²) v.v. eenvoudige keukeninrichting, ruime bijkeuken/berging (ca. 9.6m²) met CV-opstelling, binnendoor naar de garage (ca. 14m²).

1e Verdieping: overloop, 2 slaapkamers (resp. ca. 9.9m² en 9.9m²), badkamer (ca. 3.6m²) met douche, wastafel en 2e toilet. Bergruimte d.m.v. knieschotten over de gehele bovenverdieping.Handig om te weten:

- Origineel bouwjaar: ca. 1972;

- Voorzien van dakisolatie (conform bestektekening) middels glaswoldeken;

- Deels voorzien isolerende beglazing;

- Verwarmd middels CV (Nefit, bouwjaar ca. 2015, eigendom);

- Houten kozijnen rondom welke in een matig tot slechte staat van onderhoud verkeren;

- Een tuin die klaar ligt om bewerkt te worden; rooien van bomen of struiken niet nodig;

- Unieke kans om een vrijstaande woning naar eigen inzicht te verbouwen en te moderniseren!Omgevingsinformatie:

Stadskanaal heeft een centrum met een uitgebreid voorzieningenniveau. De uitgebreide winkelvoorzieningen liggen op korte afstand van de woning en ook een ruim aanbod aan scholen, zowel basis als voortgezet onderwijs wordt aangeboden. Stadskanaal kent prima busverbindingen naar Assen, Groningen en Emmen.