onder bodSTADSKANAAL
Omloop 25

€ 189.500,- k.k.


Stadskanaal - Omloop 25

Vraagprijs: € 189.500,- k.k.Starters opgelet! Wonen voor een netto maandlast van € 630,-! *)Gelegen nabij voorzieningen als winkels, scholen en het recreatiegebied "Het Pagedal" staat deze goed onderhouden tussenwoning met aangebouwde bijkeuken/berging, vrijstaande stenen schuur en fraaie terrasoverkapping. De woning is door de jaren heen op diverse punten gemoderniseerd en beschikt over 3 slaapkamers. In de privacy biedende achtertuin is het zomers heerlijk vertoeven. Het geheel is gelegen op een kavel van 180m² eigen grond.Indeling:

Begane grond: entree/hal met trapopgang en toilet (wandcloset met fonteintje), doorzonwoonkamer (ca. 36m²) met open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur (o.a. inductiekookplaat, afzuigkap, koelkast en vaatwasser), aangebouwde bijkeuken/berging (ca. 6.8m²) v.v. witgoedaansluiting en achterentree.

1e Verdieping: overloop, 3 slaapkamers (resp. ca. 12.8m², 11.3m² en 5.5m²), badkamer (ca. 5.5m²) v.v. douchehoek, bad, wastafelmeubel en 2e toilet.

2e Verdieping (middels vlizotrap bereikbaar): zolder.Extra informatie:

- Origineel bouwjaar ca. 1971, de afgelopen jaren op diverse punten gemoderniseerd;

- Voorzien van dak-, gevel- en vloerisolatie;

- Houten kozijnen rondom met grotendeels dubbele beglazing;

- Verwarmd middels CV (Nefit, bouwjaar ca. 2003);

- in de tuin staat een halfvrijstaande stenen berging en een houten terrasoverkapping;

- Ideaal als starterswoning!*) betreft een indicatieve maandlast, netto per maand bij een termijn van 30 jaar tegen de thans geldende rente, aan deze indicatie kunnen geen rechten worden ontleend.Omgevingsinformatie:

De woning is gelegen op korte afstand van het Pagedal. Het Pagedal biedt vele mogelijkheden op het gebied van sport en ontspanning voor zowel individuele sporters als groepssporters. Verder ligt de woning nabij alle uitvalswegen. Stadskanaal kent een leuk centrum met een uitgebreid voorzieningenniveau. De uitgebreide winkelvoorzieningen liggen op korte afstand van de woning en ook een ruim aanbod aan scholen, zowel basis als voortgezet onderwijs wordt aangeboden. Stadskanaal kent prima busverbindingen naar Assen, Groningen en Emmen.