verkochtSTADSKANAAL
Cornelis Dopperlaan 27

€ 175.000,- k.k.


Stadskanaal – Cornelis Dopperlaan 27

Vraagprijs: € 175.000,- k.k.Op zoek naar keurig onderhouden hoekwoning op mooie vrije plek in een prima woonomgeving vlakbij winkel-, sport- en schoolvoorzieningen? Geen zin in klussen? Deze woning is zo te betrekken. Lage stookkosten? De woning is geheel voorzien van isolatieglas, muur- en vloerisolatie en een HR combiketel.

Als u de straat uitloopt in zuidelijke richting dan staat u bij een prachtige vijverpartij met daarachter het hertenkamp, vanaf het hertenkamp loopt u zo het Pagebos in. Als u uw achtertuin via de noordwestzijde verlaat loopt u tussen de garageboxen en een gang richting een kleinschalig winkelcentrum met een supermarkt, cafetaria, eetgelegenheid en apotheek.Indeling:

Begane grond: hal met kelderkast, toilet met wandcloset en hoekfonteintje, woonkamer met open keuken (ca. 33,3m²) voorzien van inbouwapparatuur (inductiekookplaat, afzuigkap, koeler en losse vaatwasser), bijkeuken met witgoedopstelling (ca. 8,3m²).

1e Verdieping: overloop (ca. 3,6m²), 3 slaapkamers (respectievelijk ca. 10,9m², 11,2m² en 5m²) waarvan één met wastafelmeubel en vaste kast en één met vaste kast, badkamer (ca. 6m²) met 2e toilet, wastafelmeubel en half ronde douchecabine, inloopkast (voormalige douche) in gebruik als kledingkast.

2e Verdieping (middels schuiftrap bereikbaar): zolderruimte (ca. 12m²).Handig om te weten:

- cv-verwarmd middels HR combiketel (Intergas HRE combiketel, geplaatst februari 2014, huurcontract, kosten: € 29,95 per maand);

- nagenoeg geheel voorzien van isolatieglas (op de klapraampjes na);

- vloer- en muurisolatie (op één muur in de bijkeuken na);

- kelderkast is aan de onderzijde betegeld;

- slaapkamers zijn voorzien van laminaatvloeren;

- bouwjaar woning 1967 vanaf 2003 geheel gemoderniseerd;

- in 2020 is de meterkast vernieuwd en is de keuken voorzien van een inductiekookplaat;

- de tuin is zonnig georiënteerd op het westen;

- in de tuin vindt u een prachtige houten schuur (ca. 9,5m²).Omgevingsinformatie:

De woning is gelegen vlakbij het Pagebos, welke onderdeel is van het Pagedal. Het Pagedal biedt vele mogelijkheden op het gebied van sport en ontspanning voor zowel individuele sporters als groepssporters. Verder ligt de woning nabij alle uitvalswegen. Stadskanaal kent een leuk centrum met een uitgebreid voorzieningenniveau. De uitgebreide winkelvoorzieningen liggen op korte afstand van de woning en ook een ruim aanbod aan scholen, zowel basis- als voortgezet onderwijs wordt aangeboden. Stadskanaal kent prima busverbindingen naar Assen, Groningen en Emmen.