verkocht onder voorbehoudBORGER
Torenes 18

€ 197.500,- k.k.


Borger - Torenes 18

Vraagprijs: € 197.500,- k.k.Zoekt u een levensloopbestendige woning in het centrum van Borger met een houten schuur en een besloten tuin gelegen op een fraaie kavel? Dan is deze woning zeker een kijkje waard!Deze goed onderhouden halfvrijstaande semi-bungalow ligt achter het dorpsplein, op loopafstand van alle voorzieningen maar zeker niet in de hectiek. De woning maakt een nette indruk en beschikt over slaap- en badkamer op de begane grond. Buiten treft u een privacy biedende tuin alsmede een vrijstaande houten schuur (4m x 3m). Dit alles op een kavel van 212m² eigen grond.Indeling:

Begane grond: hal/entree met trapopgang middels een vaste trap, slaapkamer (ca. 10,7m²) met wastafel en 2 vaste kasten, badkamer (ca. 3,7m²) met inloopdouche, wastafel en toilet, woonkamer (ca. 25,5m²), keuken (ca. 8m²) met keukenopstelling v.v. van diverse apparatuur (o.a. gasfornuis, afzuigkap en koel-/vriescombinatie), bijkeuken (ca. 8,1m²) v.v. witgoedaansluiting en achterentree.

Verdieping (middels vaste trap bereikbaar): overloop, slaapkamer.Goed om te weten:

- Bouwjaar 1969;

- Grotendeels voorzien van isolerende beglazing;

- Verwarmd middels CV, Remeha Tzerra bouwjaar 2015;

- De woning beschikt over een praktische schuur (4m x 3m);

- Optioneel is er een garagebox bij te kopen, vraagprijs: € 7.500,- k.k. Deze garagebox is op loopafstand nabij de woning gelegen.

- De buurt kenmerkt zich als een gezellige, betrokken straat met indien gewenst echt Drents noaberschap.Omgevingsinformatie:

Borger (ca. 4700 inwoners) beschikt over uitgebreide voorzieningen met o.a. diverse scholen en een compleet aanbod van winkels op zowel loop- als fietsafstand. Verder heeft Borger de beschikking over een overdekt verwarmd zwembad, een tandartspraktijk, huisarts en apotheek. Door de fraaie ligging midden op de Hondsrug bent u zo in het kenmerkende Drentse Zandgebied met o.a. bossen, heidevelden en fraaie glooiingen in het landschap.

Winkelvoorzieningen:

Er zijn veel lokale ondernemers actief, waaronder meerdere bloemenzaken, apotheek, drogisterijen, kappers, schoenenzaak en slijterij, maar ook landelijke ketens als AH, Aldi, Boni Blokker, Bruna, Etos, Kruidvat, Hema en Hubo ontbreken niet. Daarnaast zijn er kledingzaken (dames en heren). Ook speciaalzaken op het gebied van wonen, zitten en slapen zijn vertegenwoordigd, evenals een tweetal garagebedrijven, benzinestation en wasstraat.

Sportieve ontspanning:

Op het gebied van sportieve ontspanning heeft Borger o.a. een sportschool, een overdekt subtropisch zwembad en meerdere openbare sportaccommodaties ten bate van gym, volleybal, voetbal, tennis etc. Daarnaast zijn er in de directe omgeving diverse golfmogelijkheden.

Cultuur en uitgaan:

Cultuur en uitgaan gaan hand in hand door het in Borger gevestigde "Hunebedcentrum", bibliotheek en diverse gezellige eetgelegenheden in en rond het dorp. Een bioscoop en theater vindt u in Stadskanaal op ca. 16km afstand.

Assen, Groningen en Emmen:

Voor nog meer voorzieningen zijn Emmen, Assen en Groningen prima met snelle busverbindingen (Q-liner) te bereiken en allen binnen een half uur per auto.