verkocht onder voorbehoudBORGER
Molenstraat 29

€ 400.000,- k.k.


Borger – Molenstraat 29

Vraagprijs: € 400.000,- k.k.Vrijstaand wonen op een uniek groot perceel (1.832m²) midden in de dorpskern van Borger, een woonplek die de gezellige drukte van Borger combineert met het gevoel buitenaf te wonen met alle praktische zaken die het leven aangenaam maken dichtbij. Zo vindt u de winkels, de sportgelegenheden en het openbaar vervoer vlakbij deze charmante woning.

De praktische aanbouw van de woning of de extra slaapgelegenheid in de schuur bieden u de mogelijkheid om een praktijk aan huis te runnen of een fijne rustige plek om uw werk thuis te doen.Benieuwd geworden of dit unieke geheel iets voor u kan zijn? Kom dan een kijkje nemen en overtuig u zelf van de mogelijkheden die deze plek u kan bieden!Indeling van de woning met aanbouw:

Onderverdieping: kelder (ca. 8m², hoogte 1,72m).

Begane grond: trimsalon (ca. 10m²) met tegelvloer, woonkeuken (ca. 18,8m²) met tegelvloer en inbouwkeuken (voorzien van apparatuur, o.a. warmhoudoven, oven, 6-pits gaskookplaat), achterkamer (ca. 16m²), woonkamer (ca. 29m²) met grenenvloerdelen, erker en houtkachel, riante hal, entree met werkplek (ca. 11,7m²), toilet met fonteintje.

Verdieping: overloop (ca. 7,5m²), toilet, slaapkamer (ca. 7m²) met vaste kast, slaapkamer (ca. 7m²), slaapkamer (ca. 4,6m²), badkamer (ca. 5,7m²) met ligbad op pootjes, wastafel en kunststof dakkapel.Buitenom:

Direct naast het huis staat een houten schuur waarvan het voorste gedeelte is ingericht als een extra slaapkamer (ca. 17m²), verwarmd middels een houtkachel.

Het tweede gedeelte is in gebruik als berging, over het geheel (lang 9,97m en breed 3,76m loopt een zolder welke ca. 2,11m hoog is).

Aan de andere kant van de woning staat een stenen schuur (ca. 6,4m², voormalig transformatorhuisje).

Op de percelen achter de woning vindt u een royale overkapping (ca. 22m²) met een outdoor keuken, verder vindt u hier een schuilstal (ca. 14m²).Handig om te weten:

- Door de ligging van de woonkamer en keuken kunt u gescheiden gezelschappen ontvangen;

- De grootte van het perceel biedt u de mogelijkheid om uw kleinvee te houden midden in de dorpskern van Borger;

- Centraal verwarmd middels radiatoren (leaseketel, contract loopt nog tot 2023);

- De dakkapel op de badkamer is in 2021 vernieuwd (kunststof);

- De badkamer is eveneens in 2021 vernieuwd;

- De schuur is in 2008 gerealiseerd, de overkapping met outdoor keuken in 2016 en de schuilstal in 2017.Omgevingsinformatie:

Borger (ca. 4700 inwoners) beschikt over uitgebreide voorzieningen met o.a. diverse scholen en een compleet aanbod van winkels op zowel loop- als fietsafstand. Verder heeft Borger de beschikking over een overdekt verwarmd zwembad, een tandartspraktijk, huisarts en apotheek. Door de fraaie ligging midden op de Hondsrug bent u zo in het kenmerkende Drentse Zandgebied met o.a. bossen, heidevelden en fraaie glooiingen in het landschap.

Winkelvoorzieningen:

Er zijn veel lokale ondernemers actief, waaronder meerdere bloemenzaken, apotheek, drogisterijen, kappers, schoenenzaak en slijterij, maar ook landelijke ketens als AH, Aldi, Blokker, Bruna, Etos, Hema en Hubo ontbreken niet. Daarnaast zijn er kledingzaken (dames en heren). Ook speciaalzaken op het gebied van wonen, zitten en slapen zijn vertegenwoordigd, evenals een tweetal garagebedrijven, benzinestation en wasstraat.

Sportieve ontspanning:

Op het gebied van sportieve ontspanning heeft Borger o.a. een sportschool, een overdekt subtropisch zwembad en meerdere openbare sportaccommodaties ten bate van gym, volleybal, voetbal, tennis etc. Daarnaast zijn er in de directe omgeving diverse golfmogelijkheden.

Cultuur en uitgaan:

Cultuur en uitgaan gaan hand in hand door het in Borger gevestigde "Hunebedcentrum", bibliotheek en diverse gezellige eetgelegenheden in en rond het dorp. Een bioscoop en theater vindt u in Stadskanaal op ca. 16km afstand.

Assen, Groningen en Emmen:

Voor nog meer voorzieningen zijn Emmen, Assen en Groningen prima met snelle busverbindingen (Q-liner) te bereiken en allen binnen een half uur per auto.