verkochtNIEUW-BUINEN
Ranonkel CASCO 0 ong

€ 247.900,- vrij op naam


De woningen aan de Ranonkel hebben een ruime lichte woonkamer, een open keuken, 3 slaapkamersen naar eigen smaak af te werken badkamer op de 1e verdieping. De zolder alwaar ook nog de mogelijkheid is voor een eventuele 4e slaapkamer bereik je met een vaste trap. De begane grond en de 1e verdieping zijn voorzien van vloerverwarming. Verwarmen vind plaats middels een warmtepomp en het geheel is optimaal geïsoleerd.Indeling: entree/hal met toilet en meterkast, straatgerichte woonkamer (ca. 25 m²), tuingerichte woonkeuken (ca. 16.7 m²). De trapopgang bevindt zich tussen woonkamer en keuken en zal worden afgetimmerd waardoor er een handige trapkast ontstaat.

1e verdieping: overloop met 3 slaapkamers (resp. ca. 15.8 m², 10.3 m²  en 9 m²), badkamer (ca. 5.2 m²).

2e verdieping: middels vaste trap bereikbaar zolderruimte.CASCO:

bij de casco variant is t.o.v. de complete uitvoering niet inbegrepen:

- ongeisoleerde gemetselde garage;

- dakkapel;

- sanitair in de badkamer en toilet;

- wandtegels circa 25 x 33 cm in de badkamer en toilet;

- vloertegels circa 30 x 30 cm in badkamer en toilet;

- afwerking uitvlakwerk wanden en plafonds aan de binnenzijde van de woning.Ranonkel 1 - Koopsom € 249.900,- V.O.N.

Ranonkel 3 - Koopsom € 247.900,- V.O.N.

Ranonkel 5 - Koopsom € 247.900,- V.O.N.

Ranonkel 7 - Koopsom € 249.900,- V.O.N.KOPEN VOOR DE PRIJS VAN HUREN: maandlasten vanaf: € 625,- zijn mogelijk!Overige informatie:

- VDM bouwsysteem;

- Fraai metselwerk voorzien van donkere voeg;

- Houtenkozijnen voorzien van HR++- beglazing;

- Verwarmd middels warmtepomp (luchtwater warmtepomp);

- Vloerverwarming als hoofdverwarming begane grond en 1e verdieping;

- Zonnepanelen op het dak.* in tegenstelling tot de basiskenmerken welke vermeld zijn op Funda wordt de basiswoning uitgevoerd met 3 slaapkamers op de verdieping. De 4e slaapkamer op de 2e verdieping en/of de levensloopbestendige variant zijn optioneel.

* voorgenoemde maandlast is berekend op basis van een hypotheek met een looptijd van 20 jaar met vaste rente (50% aflossingsvrij 50% annuïteiten).In de te downloaden brochure treft u de algemene stukken, aanvullende documentatie is via ons kantoor op te vragen.Omgevingsinfo:

Nieuw-Buinen: een bijzonder dorp

Nieuw-Buinen is een veenkoloniaal dorp met ruim 5.000 inwoners. Het dorp ligt in het noordelijke deel van de gemeente Borger-Odoorn, in de provincie Drenthe. Het dorp is ontstaan door de drukke verveningsactiviteiten en de gunstige omstandigheden voor industrie en landbouw. Het kanalenstelsel leende zich goed voor het afvoeren van producten, zoals turf. Duitse kooplieden trokken naar het gebied en verscheepten hun glaswaren over de waterwegen. Langs de Monden ontstond woningbouw. In 1838 werd de eerste glasfabriek gesticht: het begin van de glasindustrie in Nieuw-Buinen, die in de negentiende eeuw gold als de belangrijkste industrie in Drenthe. In 1967 ging de laatste glasfabriek dicht. Nog steeds is landbouw belangrijk voor het dorp. De grond was en is uitermate geschikt voor de aardappelteelt.Nieuw-Buinen is een bijzonder dorp, waar de laatste jaren flink geïnvesteerd is in zowel de fysieke als de sociale infrastructuur. Het dorp beschikt over prima voorzieningen, zoals scholen, sportaccommodaties, een openluchtzwembad en een ijsbaan. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u onder meer terecht bij een bakkerij, een slagerij en een buurtsuper. Voor nog meer voorzieningen gaat u bijvoorbeeld naar Stadskanaal, vanuit Nieuw-Buinen binnen enkele autominuten bereikbaar. Tevens zijn er goede busverbindingen van en naar Stadskanaal, Borger en Assen.Daarnaast kan het type Plevier ook LEVENSLOOPBESTENDIG worden uitgevoerd. Standaard wordt de woning dan opgeleverd met een slaap- en badkamer op de begane grond (ten faveure van de garage in het standaardmodel), bijkeuken met achterentree en buitenom bereikbaar zal er voorts nog een handige schuur/berging worden aangebouwd. In afwijking op het standaard model Plevier vervalt de dakkapel en de badkamer op de 1e verdieping, dit zal ingericht worden als een berging. Op de zolder is ook in deze variant nog de mogelijkheid voor een eventuele 4e slaapkamer.Geen trek in de waanzin van de hedendaagse woningmarkt waarbij de gevraagde vraagprijs door u fors overboden moet worden?

Bij nieuwbouw hoeft dit niet u koopt voor de vaste gestelde prijs wel zo overzichtelijk! Kijkend naar dit voordeel in combinatie met de andere pluspunten zoals het hebben van lage energielasten, weinig onderhoudskosten (zeker in de eerste jaren), uw eigen keuzes op het gebied van de afbouw/afwerking en het op hetzelfde moment instappen als uw buren is dit een prachtig alternatief.De woning worden gebouwd onder bouwgarantie waardoor u ten alle tijde bent verzekerd van een zorgeloos proces omtrent het bouwen van uw woning.