ingetrokkenSTADSKANAAL
Oosterstraat 59

€ 487.500,- k.k.


Stadskanaal – Oosterstraat 59

Vraagprijs: € 487.500,- k.k.Laat u verrassen!Staande op de stoep bij Oosterstraat 59 zult u zich ongetwijfeld afvragen of dit het juiste adres is... Maar schijn bedriegt, want na binnenkomst staat u een (aangename) verrassing te wachten. Wat een ruimte!Gelegen aan doorgaande weg en vaar- en viswater staat deze vrijstaande woning met aangebouwde royale overkapping en schuur/werkplaats. Het pand heeft vroeger dienst gedaan als slagerij en is door de huidige eigenaar vanaf 2019/2020 geheel onder handen genomen en verbouwd tot het fraaie geheel welke wij mogen aanbieden.De ruime schuur/werkplaats welke via de achteringang makkelijk is te bereiken heeft een oppervlakte van ca. 156m², is voorzien van 2 elektrische sectionaal deuren en is uitermate geschikt voor bedrijf/werkplaats aan huis of voor een ruimte vergende hobby.Indeling:

Begane grond: entree/hal met trapopgang en toilet (wandcloset en urinoir), living (ca. 55.3m²) met woonkamer en open keuken (2019) welke is voorzien van diverse inbouwapparatuur, tussenhal welke behoudens 2 maal een toegang naar buiten een doorloop biedt naar de slaapkamer (master-bedroom, ca. 18.3m²) met badkamer en suite (ca. 8.8m²) voorzien van douchecabine, wastafelmeubel (2x), toilet en urinoir, binnendoor naar wasruimte (ca. 8m²).

Vanuit voornoemde tussenhal naar kantoor (ca. 8.9m²), binnentuin en aansluitend relaxruimte/café (ca. 77.3m²) met bar en toilet en toegang tot de achtertuin met fraaie overkapping van liefst ca. 37m² met houtkachel.

Buitenom bereikbare schuur/garage/werkplaats (ca. 156 m², bouwjaar 2020) met entree en nog nader in te vullen ruimte, voorzien van gevlinderde betonvloer met vloerverwarming.

1e Verdieping: overloop, badkamer (ca. 7.7m²) met douchecabine, wastafelmeubel, wandcloset, urinoir en stortkoker voor wasgoed, 2 slaapkamers (resp. ca. 25.8m² en 15.2m², de grootste is heel eenvoudig op te delen in 2 slaapkamers). Bergruimte alwaar zich CV-opstelling bevindt.Handig om te weten:

- Origineel bouwjaar: 1920 conform Bagviewer Kadaster, het geheel is vanaf 2019/2020 grondig

gerenoveerd;

- Voorzien van dak-, gevel- en deels vloerisolatie;

- Rondom kunststof kozijnen v.v. isolerende beglazing;

- Verwarmd middels CV (Intergas, bouwjaar 2019, 3x);

- Het pand beschikt over 30 zonnepanelen, goed voor een opbrengst van ca. 8.000Kwh;

- De schuur en de binnentuin zijn voorzien van buitenkraan (warm en koud);

- De poort op de inrit is elektrisch en op afstand bedienbaar;

- Het perceel heeft een bestemming "Gemengd", hetgeen diverse mogelijkheden biedt!Vanaf 2019 zijn o.a. de volgende zaken aangepakt:

- Nieuwe keuken voorzien van apparatuur (o.a. inductiekookplaat, combimagnetron, koelkast en

vaatwasser);

- Alle sanitair vernieuwd;

- Zonnepanelen geplaatst;

- Elektra geheel vervangen inclusief nieuwe meterkast;

- 3 nieuwe CV-installaties geplaatst (in het voorhuis, achterhuis en in de schuur/garage);

- Intern schilderwerk en nieuwe vloeren;

- Schuur/garage/werkplaats nieuw gebouwd (in 2020) en voorzien van gevlinderde betonvloer met

vloerverwarming;

- Oude slagerij omgebouwd tot woonruimte (slagerswinkel was reeds bij het woonhuis aangetrokken);

- Overkapping gerealiseerd;

- Buitenom geheel gefatsoeneerd (o.a. recent nieuw split aangebracht op de oprit).Omgevingsinfo:

De woning is gelegen met uitzicht op "het Stadskanaal". De woning ligt ca. 3 km van het winkelcentrum van Stadskanaal. Stadskanaal heeft uitgebreide voorzieningen met o.a. een uitgebreid gevarieerd winkelbestand, theater, bioscoop en Ziekenhuis. Verder zijn er basisscholen van verschillende gezindten en scholen voor voortgezet onderwijs. Verder Stadskanaal kent snelle busverbindingen naar Emmen, Assen en Groningen en vanaf 2025 een treinverbinding naar Groningen.