verkochtDROUWEN
Gasselterstraat 7 162

€ 125.000,- k.k.


Drouwen, Gasselterstraat 7-162

Vraagprijs: € 125.000,- k.k.Gelegen op het gezellige recreatiepark “het Drouwenerzand” op een riante kavel van ca. 725m² eigen grond staat deze vrijstaande 6-persoons stenen recreatiewoning met aangebouwde houten schuur. Deze fraaie woning beschikt over 3 slaapkamers en badkamer op de begane grond. Het geheel beschikt over een hedendaags niveau qua wooncomfort en de tuin biedt veel privacy.De verkoop van deze woning start middels een OPEN HUIS op vrijdag 27 augustus a.s. van 11:00 tot 13:00 uur. U bent tijdens dit Open Huis -na aanmelding- van harte welkom de woning te bezichtigen. U kunt zich aanmelden via ons kantoor (telefonisch of via mail).Indeling:

Begane grond: entree/hal met garderobe, meterkast, nette badkamer (ca. 1.7m²) met wastafel en douche, separaat toilet, ruime woonkamer met open keuken (tezamen ca. 24.2m²), 3 slaapkamers (resp. ca. 7m², 5m² en 5m²) waarvan 1 met 2-persoonsbed en 2 met een stapelbed.

1e verdieping: middels luik in het plafond van de hal bereikbare zolderberging.Buitenom bereikbaar nog een handige en praktische houten schuur (ca. 6.7m²) voor bv. opslag van het tuinmeubilair.Het perceel is omzoomd door bosschages waardoor u optimale privacy ervaart. Uw auto kunt u kwijt op de parkeerplaats voor de woning.Omschrijving:

- Bouwjaar origineel ca. 1972, in de loop van de jaren is de woning op diverse punten gemoderniseerd;

- Houten kozijnen rondom welke nagenoeg geheel (ca. 99%) zijn v.v. dubbele beglazing;

- Verwarmd middels CV (Nefit, bouwjaar ca. 2012, eigendom);

- Keuken (2014) is voorzien van: vaatwasser, koelkast, gaskookplaat en afzuiging;

- De inventaris blijft op enkele (persoonlijke) zaken na achter.Spreekt dit alles u aan? Maak dan gauw een afspraak, enkel een bezichtiging geeft de juiste indruk!Informatie park "Het Drouwenerzand":

Recreatiepark "Het Drouwenerzand" ligt op de Hondsrug tussen Borger en Gasselte, direct grenzend aan natuurgebied Het Drouwenerzand (onderdeel van Het Drentse Landschap) dat wordt gekenmerkt door bos-, heide- en stuifzandgebied met veel wandel- en fietspaden.

Binnen een straal van 5 km van deze woning zijn er veel recreatiemogelijkheden: het gelijknamige (tevens aangrenzende) attractiepark, 18-holes golfclub de Semslanden, klimmen naar de boomtoppen in het Boomkroonpad, zwemmen in zwemplas ’t Nije Hemelriek of bij slecht weer naar het overdekt zwemparadijs van het Hunzedal in Borger, oneindige fietspaden, maar ook maar liefst 8 hunebedden.VERHUUR

De verhuur op "Het Drouwenerzand" wordt verzorgd door het park zelf. Op het park is elke woning uniek, door deze diversiteit bedient het park een brede doelgroep. Dit resulteert in een goede bezetting welke voor een mooi rendement kan zorgen. Naast de verhuur zijn er uitgebreide mogelijkheden voor eigen gebruik.- Alle eigenaren zijn lid van de Coöperatie;

- De jaarlijkse parkbijdrage bedraagt momenteel (2021) € 1082,86 incl. btw. Indien u de recreatiewoning meer dan 6 weken per jaar verhuurt krijgt u op bovengenoemde parkbijdrage een korting van € 451,41 (incl. btw);

- Permanente bewoning en verhuur in eigen beheer is niet toegestaan.