verkochtDROUWEN
Gasselterstraat 7 26

€ 55.000,- k.k.


NIEUW IN DE VERKOOPDrouwen – Gasselterstraat 7-26

Bieden vanaf: € 55.000,- k.k.LET OP: de genoemde prijs is geen vraagprijs, maar het minimumbod dat u kunt neerleggen. De verkoper zal alleen (openings)biedingen in overweging nemen die op of boven deze prijs liggen.Op een heerlijk rustig en vrij plekje, treft u deze vrijstaande stenen recreatiewoning met aangebouwde berging. De woning is goed onderhouden, beschikt over een sfeervolle woonkamer met tuindeur naar het terras, één slaapkamer en wordt verwarmd middels CV. Het geheel doet geriefelijk aan waar u zowel in de zomer als in de winter heerlijk kunt recreëren.Indeling: entree, keuken (ca. 5,5m²) met eenvoudige nette keukenopstelling v.v. gaskookplaat, afzuigkap, magnetron en koelkast, woonkamer (ca. 17,7m²) met tuindeur naar het terras en fraai uitzicht op het bos en de prachtige natuur, slaapkamer (ca. 8,7m²), badkamer (ca. 3,7m²) v.v. inloopdouche, wastafel en wandcloset. Buitenom is nog een berging bereikbaar van ca. 3m².Buitenom is de schuur van 3m² te bereiken, handig voor het stallen van uw fietsen of het opslaan van tuinmeubels.Goed om te weten:

- Bouwjaar ca. 1959 en door de jaren heen goed onderhouden;

- Verwarmd middels CV, Ferrol HR, bouwjaar 2020;

- Onderhoudsarm door de toepassing van kunststof kozijnen rondom met dubbele beglazing;

- De inventaris blijft op enkele (persoonlijke) spullen na achter;

- De woning is gelegen op erfpachtgrond. De erfpacht bedraagt € 802,- per jaar en loopt nog tot 1 januari 2022. Omdat het erfpacht betreft zijn er geen parklasten verschuldigd;

- Gelegen op een prachtig rustig plekje van het park.Informatie park "Het Drouwenerzand":

Recreatiepark "Het Drouwenerzand" ligt op de Hondsrug tussen Borger en Gasselte, direct grenzend aan natuurgebied Het Drouwenerzand (onderdeel van Het Drentse Landschap) dat wordt gekenmerkt door bos-, heide- en stuifzandgebied met veel wandel- en fietspaden.

Binnen een straal van 5 km van deze woning zijn er veel recreatiemogelijkheden: het gelijknamige (tevens aangrenzende) attractiepark, 18-holes golfclub de Semslanden, klimmen naar de boomtoppen in het Boomkroonpad, zwemmen in zwemplas ’t Nije Hemelriek of bij slecht weer naar het overdekt zwemparadijs van het Hunzedal in Borger, oneindige fietspaden, maar ook maar liefst 8 hunebedden.VERHUUR

De verhuur op "Het Drouwenerzand" wordt verzorgd door het park zelf. Op het park is elke woning uniek, door deze diversiteit bedient het park een brede doelgroep. Dit resulteert in een goede bezetting welke voor een mooi rendement kan zorgen. Naast de verhuur zijn er uitgebreide mogelijkheden voor eigen gebruik. Alle eigenaren zijn lid van de Coöperatie. Permanente bewoning en verhuur in eigen beheer is niet toegestaan.