verkochtMUSSELKANAAL
Leliestraat 10

€ 275.000,- k.k.


Musselkanaal – Leliestraat 10

Vraagprijs: € 275.000,- k.k.Op gunstige locatie nabij de voorzieningen van Musselkanaal gelegen vrijstaande woning met aangebouwde garage en bijkeuken/berging. Het geheel is gelegen op een perceel van ca. 325m² eigen grond. De woning beschikt reeds over een badkamer op de begane grond en de garage is relatief eenvoudig om te bouwen tot slaapkamer waarmee de woning levensloopbestendig gemaakt kan worden.Indeling:

Begane grond: entree/hal met trapopgang (incl. traplift), toilet, badkamer (ca. 4.7m²) met douche-/badcombi en wastafelmeubel, woonkamer met open keuken (tezamen ca. 39.6m²) v.v. inbouwkeuken met veel kastruimte en diverse apparatuur, bijkeuken/berging (ca. 11.1m²) met achterentree en binnendoor naar de ruime aangebouwde garage (ca. 30.9m²).

1e Verdieping: overloop, 3 slaapkamers (resp. ca. 17.1m², 7.4m² en 7.1m²) en een kleedkamer (ca. 4.6m²) welke als eventuele 4e slaapkamer kan dienen.

2e Verdieping: vanuit zowel de voorste als achterste slaapkamer is middels een vlizotrap een zolder te bereiken (beide ca. 5.2m²). Het betreffen 2 separate ruimtes, de zolder loopt niet door.Extra informatie:

- Bouwjaar ca. 1993, conform Bagviewer Kadaster;

- Volledig geïsoleerd (dak-, gevel- en vloerisolatie alsmede voor 99% isolerende beglazing);

- Verwarmd middels CV Intergas (bouwjaar ca. 2017, eigendom);

- Het platte dak is in 2015 vervangen;

- Onderhoudsarme tuin met sierhekwerk rondom;

- Ruime oprijlaan geschikt voor meerdere auto's of eventueel om caravan/camper bij huis te stallen.Omgevingsinformatie:

Het circa 7.000 inwoners tellende dorp Musselkanaal beschikt over een uitgebreid winkelbestand, een levendig verenigingsleven en andere voorzieningen als scholen, een openluchtzwembad (“de Horsten”) en een sporthal. Het dorp is goed bereikbaar zowel met het openbaar vervoer alsmede via uitvalswegen als de N366 en N374 waardoor plaatsen als Stadskanaal, Emmen en Groningen makkelijk zijn aan te rijden.