onder bodEEXTERVEENSCHEKANAAL
Semsstraat 161

€ 175.000,- k.k.


Eexterveenschekanaal - Semsstraat 161

Vraagprijs € 175.000,- k.k.Ziet u zichzelf hier al wonen? Vaar-/viswater voor de deur, een intiem gezellig vrijstaand huis, een royale garage/berging waar voldoende stallings- en hobbyruimte te vinden is en een prachtig achtergelegen tuin met fraai landelijk uitzicht?

Klinkt dit als uw nieuwe woonplek? Kom dan een kijkje nemen bij deze woning en overtuig uzelf van deze keurig onderhouden vrijstaande woning in een gezellig lintdorp vlakbij alle uitgangswegen gelegen.Indeling:

Begane grond (voorzien van grenen vloerdelen): hal (ca. 5,5m²), toilet met fonteintje, doucheruimte (ca. 2,1m²) met douche en wastafel, woonkamer (ca. 20m²), woonkeuken (ca. 15,9m²) met apparatuur (gaskookplaat, oven, afzuigkap en vaatwasser), bijkeuken (ca. 7m²) en hobbykamer (ca. 5m²).

Verdieping (geheel voorzien van laminaatvloeren): overloop (ca. 5,6m²), slaapkamer (ca. 6m²) met kastruimte in de knieschotten, slaapkamer (ca. 6m²).Handig om te weten:

- Cv-verwarmd (leaseketel, Intergas HRE, bouwjaar 2015);

- De woning is voorzien van isolatieglas en dakisolatie;

- De royale garage biedt u naast bergruimte ook ruimte voor uw hobby;

- De woning is gelegen op een kavel van 497m² eigen grond;

- Er is een erfdienstbaarheid van weg over de oprit tussen huisnummers 161 en 163.De verkoper heeft de volgende zaken voor u aangepakt:

- 1996: het dak is voorzien van isolatieplaten en nieuwe panlatten en de pannen zijn herlegd;

- 1996: toilet en doucheruimte vernieuwd;

- 1996: de woning is voorzien van isolatieglas;

- 2015: het dak van garage/berging is vernieuwd (bitumen golfplaten).Eexterveenschekanaal is klein lintdorp in de gemeente Aa en Hunze. Het dorp is gelegen aan het Grevelingkanaal, dat loopt van het Zuidlaardermeer naar Wildervank. In de op korte afstand gelegen dorpen Eexterveen en Wildervank bevindt zich een basisschool. Eexterveenschekanaal is gelegen op korte afstand van grotere plaatsen als Veendam en Gieten. Middels de N33 zijn de steden Groningen en Assen eveneens binnen 30 minuten te bereiken.