verkochtMUSSELKANAAL
Marktstraat 79 B

€ 225.000,- k.k.


Musselkanaal – Marktstraat 79b

Vraagprijs: € 225.000,- k.k.Een uitzicht dat nooit verveelt? Misschien wel het mooiste uitzicht van Musselkanaal? Mocht dit u aanspreken komt u dan eens kijken bij dit appartement gelegen op de hoek van de Marktstraat en het Willem Diemerplein op de 1e verdieping. Vanuit uw woonkamer heeft u prachtig zicht op het winkelend publiek en het water.

Bij het appartement behoort ook een garagebox en er is een gezamenlijke fietsenberging aanwezig.Indeling: entree/hal, woonkamer (ca. 31m²) met riante erker met prachtig uitzicht op het water en de winkelpassage, inpandig balkon (ca. 4.7m²), keuken (ca. 10.1m²) met U-vormig keukenblok voorzien van diverse inbouwapparatuur, 2 slaapkamers (resp. ca. 12.2m² en ca. 4.5m²), badkamer (ca. 7m²) voorzien van badmeubel, aparte douchehoek en toilet.Extra informatie:

- Bouwjaar 1992;

- Woonoppervlakte: ca. 82.3m²;

- Inhoud: ca. 214 m³;

- Volledig geïsoleerd;

- Verwarmd middels CV (Nefit Ecomline, bouwjaar 2010);

- Voorzien van mechanische ventilatie;

- De keuken is voorzien van: magnetron, keramische kookplaat, oven, afzuiging, koelkast en vaatwasser;

- Buitenom bereikbaar is een garagebox aanwezig (ca. 19.3m²) met elektrisch bedienbare kanteldeur;

- Servicekosten VVE bedragen ca. € 198,25 per maand;

- De toegang van het complex is voorzien van een intercom-installatie;

- Het appartementencomplex heeft een directe verbinding met “de Heggerank” waardoor alle zorgvoorzieningen in de nabijheid te vinden zijn.Omgevingsinformatie:

Het circa 7.000 inwoners tellende dorp Musselkanaal beschikt over een uitgebreid winkelbestand, een levendig verenigingsleven en andere voorzieningen als scholen, een openluchtzwembad (“de Horsten”) en een sporthal. Het dorp is goed bereikbaar zowel met het openbaar vervoer als via uitvalswegen zoals de N366 en N374 waardoor plaatsen als Stadskanaal, Emmen en Groningen makkelijk zijn aan te rijden.