verkochtMUSSEL
Braamberg 2

€ 275.000,- k.k.


WEGENS GROTE BELANGSTELLING IS HET NIET MEER MOGELIJK EEN BEZICHTIGING IN TE PLANNEN. MOCHT U ALSNOG INTERESSE HEBBEN DAN KUNNEN WIJ U OP DE RESERVELIJST PLAATSEN. WIJ VRAGEN U DAN UW GEGEVENS PER MAIL AAN ONS DOOR TE GEVEN.Mussel - Braamberg 2

Vraagprijs: € 275.000,- k.k.Gezocht: een koper die optimaal woongenot weet te waarderen op het gebied van vrijheid, privacy, rust en ruimte en die een uitdaging niet uit de weg gaat.Op een schitterende locatie bereikbaar middels een grindpad welke ca. 150m van de Braamberg ligt staat verscholen tussen de bossen deze vrijstaande woonboerderij met diverse bijgebouwen. Het geheel staat op een perceel van ca. 5.619m² eigen grond en is omgeven door landelijke vergezichten vanwaar u bij tijd en wijle de reeën ziet lopen.HET WOONHUIS

Volgens opgave van het Kadaster is het bouwjaar ca. 1910. Aandachtspunt is het dak welke renovatie behoeft. Voorts is de boerderij opgetrokken uit metselwerk, beschikt over deels houten en deels betonnen vloeren en is rondom voorzien van houten kozijnen met deels isolerende beglazing.Indeling:

Begane grond: zijentree ter hoogte van de keuken (ca. 9.8m²) voorzien van inbouwkeuken in hoekopstelling, opkamer met ondergelegen kelder, woonkamer (ca. 31.5m²) met openslaande terrasdeuren en toegang tot slaapkamer (ca. 9.3m²) met heuse bedstee (2-persoons) en schuifwandkast.

Vanuit de keuken komt u eveneens in een tussenhal met toegang tot het toilet, CV-ruimte en complete badkamer (ca. 8.5m²) met douche, hoekbad en dubbele wastafel.

Via voornoemde tussenhal bereikt u een 2e woonkamer (ca. 36.5m²) met achter-entree gelegen aan achterzijde van de boerderij met een aangrenzend verdiept zitgedeelte (ca. 3.5m²) en een vaste kast.

Ten slotte nog een kleine hal met trapopgang en zijentree.

1e verdieping: overloop met sanitaire ruimte (ca. 1.8m²) met toilet en douche, 3 slaapkamers (resp. ca. 12m², 9.1m² en 4.8m²).GASTENVERBLIJF (ca. 47m²)

Voor de woning staat een gastenverblijf welke is opgetrokken uit hout en verwarmd middels gaskachels.Indeling: via overdekte entree, woonkamer met open keuken (ca. 18.6m²), hal, doucheruimte met toilet (ca. 2.6m²), slaapkamer (ca. 5.2m²), achterkamer/slaapkamer (ca. 13.2m²).Overige bijgebouwen:

- Houten schuur (ca. 6.9m²) met carport (ca. 18.4m²);

- Houten schuur met pannen gedekt en verdeeld in diverse ruimten (totaal ca. 28m²);

- Bakhuisje;

- Kas.Extra informatie:

- Origineel bouwjaar ca. 1910 conform Bagviewer van het Kadaster;

- Grotendeels voorzien van dubbele beglazing;

- Riolering via IBA-tank;

- Verwarmd middels CV, type Intergas Kombi Kompakt (bouwjaar ca. 2012, eigendom);

- Het huidige gastenverblijf is in de jaren '90 verbouwd en deed voorheen dienst als een schaapskooi;

- Het geheel behoeft absoluut aandacht doch is de locatie een dergelijke investering zeker waard!Omgevingsinformatie:

Mussel is een klein dorp met ca. 1000 inwoners. De omgeving kenmerkt zich als een mooie vrije, vrije landelijke omgeving met prachtige vergezichten over de landerijen. In het dorp zelf is een supermarkt aanwezig en voor verdere dagelijkse benodigdheden liggen plaatsen als Musselkanaal en Stadskanaal op slechts een paar autominuten afstand.