verkochtGASSELTERNIJVEENSCHEMOND
Noordzijde 243

€ 325.000,- k.k.


WEGENS GROTE BELANGSTELLING IS HET NIET MEER MOGELIJK EEN BEZICHTIGING IN TE PLANNEN. MOCHT U ALSNOG INTERESSE HEBBEN DAN KUNNEN WIJ U OP DE RESERVELIJST PLAATSEN. WIJ VRAGEN U DAN UW GEGEVENS PER MAIL AAN ONS DOOR TE GEVEN.

Gasselternijveenschemond – Noordzijde 243

Vraagprijs: € 325.000,- k.k.Op zoek naar een karakteristiek woonhuis met modern wooncomfort in een landelijke omgeving op een royale kavel van 1.490m²? En heeft u een hobby of eigen bedrijf en kunt u daarom een praktisch geïsoleerde schuur (ca. 68m²) goed gebruiken? Deze landelijke woonplek met vrij uitzicht op de landerijen en grenzend aan een bosstrook, gelegen onder de rook van Stadskanaal met een uitgebreid voorzieningengebied, biedt het u allemaal!Kom een kijkje nemen bij deze woning en overtuig u zelf van de kwaliteiten die dit geheel u te bieden heeft.Het oorspronkelijke bouwjaar van dit prachtige woonhuis is 1919. De woning is door de huidige bewoner vanaf 2002 geheel onder handen genomen en o.a. voorzien van nieuw voegwerk, nieuwe vloeren met vloerverwarming op de begane grond en nieuwe kozijnen met isolatieglas. Verder is er een dakkapel geplaatst ten bate van de badkamer en ouderslaapkamer. Tevens is de woning voorzien van modern wooncomfort door het plaatsen van een moderne compleet ingerichte keuken en moderne complete badkamer. De vele daglichttoetreding maakt het huis tot een prettig verblijf voor elke dag.

In 2016 is er een nieuwe schuur geplaatst waarvan de wanden en het dak bij de bouw direct zijn geïsoleerd. De schuur is ca. 68m² groot en aan de voor- en achterzijde voorzien van een royale sectionaaldeur. Deze deur biedt daardoor ook toegang voor camper of caravan (hoogte 2,35 meter).

Bij de bouw van de schuur is ook de inrit opnieuw aangelegd. Verder is er in de tuin een houtstek geplaatst.Indeling:

Begane grond (geheel voorzien van vloerverwarming): woonkamer (ca. 53m²) met natuurstenen (leisteen) vloer, vaste kaste en open keuken met spoeleiland en barretje en voorzien van apparatuur (vaatwasser, vriezer, combioven, koelkast, gas-op-glas-kookplaat met design afzuigkap), vaste kast met toegang tot kelder, hal (ca. 4,5m²), slaapkamer (ca. 9,4m²), achterhal (ca. 11,7m²), toilet met fonteintje en wasruimte (ca. 2m², met witgoedaansluitingen en cv-opstelling).

Verdieping (geheel laminaatvloeren): overloop (ca. 3,2m²), slaapkamer (ca. 7m²) in gebruik als kleedkamer, zolderberging (ca. 16,2m²) gelegen boven het voorhuis, ouderslaapkamer (ca. 14,5m²), luxe royale badkamer (ca. 7m²) met vloerverwarming, wastafelmeubel, toilet, douche en ligbad (whirlpool).Handig om te weten:

- Cv-verwarmd (Nefit HR, bouwjaar 2016);

- De begane grondvloer is geïsoleerd (10 cm isolatie, houtvloer met zwaluwstaartplatenverbindingen, uitgezonderd een klein gedeelte in de woonkamer);

- Alle gevels zijn geïsoleerd, uitgezonderd een halve meter bij de achterdeur;

- De gevels zijn aan de buitenzijde in 2014 gereinigd en opnieuw gevoegd met een originele knipvoeg;

- Het woongedeelte is voorzien van plafondisolatie en dakisolatie, op de verdieping zijn de knieschotten geïsoleerd;

- De goten zijn vernieuwd in 2013;

- De woning is op de kleine raampjes na geheel voorzien van isolatieglas;

- De schuur is geheel nieuw gebouwd in 2016 en voorzien van gevlinderde betonvloer, gevel- en dakisolatie.Omgevingsinfo:

Gasselternijveenschemond is een klein dorp met ca. 750 inwoners. Het ontstaan is vooral te danken aan het zijkanaal dat werd gegraven tussen Stadskanaal en Gasselternijveen, voor de afwatering en het vervoer van veen. Voor de dagelijkse voorzieningen kunt u prima terecht in Stadskanaal. Dit is op ca. 5 autominuten gelegen. Hier treft u ook het voortgezet onderwijs aan. Middels het openbaar vervoer zijn plaatsen als Assen en Groningen ook prima te bereiken, opstapplaatsen zijn gelegen op ca. 1km van de woning.

Aangrenzend aan de achtertuin van deze woning ligt het Bakkersbos (Het Drentse Landschap) aan. Dit bos strekt zich uit over de lengte van het dorp en is gesitueerd tussen het dorpslint en de provinciale weg. Hier kan men prima wandelen over de diverse paden en genieten van een grote diversiteit aan flora en fauna.

Ten noorden van de provinciale weg ligt de oude spoorbaan met parallel daaraan gelegen het Boerenbos van ca. 250 hectare natuurgebied.