koopMUSSELKANAAL
Schoolkade 1 A

€ 250.000,- k.k.


Musselkanaal – Schoolkade 1A

Vraagprijs: € 250.000,- k.k.Gelegen op de grens van Musselkanaal en Stadskanaal, aan vis- en vaarwater op een perceel van ca. 453m² eigen grond staat deze vrijstaande woning met vrijstaande stenen garage/schuur en fraaie terrasoverkapping. Achter de woning is een serre bijgebouwd waardoor u al snel het buitengevoel kunt ervaren met zicht op uw zonnige achtertuin gelegen op het zuidwesten.

De woning is de laatste jaren op diverse punten gemoderniseerd/aangepast (o.a. nieuwe keuken).De verkoop van deze woning start middels een OPEN HUIS op VRIJDAG 11 JUNI a.s. van 13.00 tot 17.00 uur. U bent tijdens dit Open Huis -na aanmelding- van harte welkom de woning te bezichtigen. U kunt zich aanmelden via ons kantoor (telefonisch of via mail).Indeling:

Begane grond: entree/hal met trapopgang, royale woonkamer (ca, 39.3m²) met open keuken voorzien van moderne inbouwkeuken en toegang tot de kelder, serre (ca. 12.9m²) met tegelvloer en voorzien van zonnewering op het dak, achterhal met achterentree, wasruimte en toilet.

1e Verdieping: overloop, 3 slaapkamers (resp. ca. 9.3m², 6.8m² en 6.3m²), badkamer (ca. 3.8m²) met douchecabine, wastafelmeubel en 2e toilet.

2e Verdieping: middels vlizotrap bereikbare zolderruimte (ca. 16.9m²).Extra informatie:

- Bouwjaar origineel ca. 1935 (conform Bagviewer Kadaster), serre in 1992 door voorgangers geplaatst, vanaf 2017 op diverse punten gemoderniseerd (o.a. nieuwe keuken, nieuwe laminaatvloeren, wanden gestukt, isolerende maatregelen toegepast, nieuwe CV);

- Voorzien van dak-, gevel- en vloerisolatie;

- Voor 95% voorzien van isolerende beglazing (m.u.v. toiletraam en bovenlicht achterdeur);

- Voorzien van CV-installatie (Intergas, bouwjaar ca. 2020);

- De keuken heeft de volgende inbouwapparatuur: 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, combioven, koeler, vriezer, vaatwasser;

- Bij de overloop/trapopgang is er een mogelijkheid om een vaste trap te realiseren zodat er eventueel nog een 4e slaapkamer mogelijk is;

- Buiten bevinden zich nog een vrijstaande stenen garage (ca. 49.7m²) met aangebouwde overkapping van douglashout (ca. 27m²).I.V.M. HET CORONA-VIRUS DIENT U ZICH VOOR HET OPEN HUIS (op vrijdag 11 juni) AAN TE MELDEN. WIJ ZULLEN DE KIJKERS INDELEN IN TIJDSBLOKKEN, U KUNT ONS BEREIKEN OP TELEFOONNUMMER 0599-236666 OF PER MAIL.Omgevingsinformatie:

Het circa 7.000 inwoners tellende dorp Musselkanaal beschikt over een uitgebreid winkelbestand, een levendig verenigingsleven en andere voorzieningen als scholen, een openluchtzwembad (“de Horsten”) en een sporthal. Het dorp is goed bereikbaar zowel met het openbaar vervoer alsmede via uitvalswegen als de N366 en N374 waardoor plaatsen als Stadskanaal, Emmen en Groningen makkelijk zijn aan te rijden.