verkochtVALTHERMOND
Zuiderdiep 471

€ 299.500,- k.k.


Valthermond - Zuiderdiep 471

Vraagprijs: € 299.500,- k.k.Sfeervol, karakteristiek en landelijk wonen.....? Royale kavel en schuur gezocht?Spreken deze zaken u aan? Maak dan tijd vrij om eens te kijken bij deze vrijstaande jaren '30 woning met aangebouwde stenen garage op een perceel van 1.330m² eigen grond, gelegen in de landelijke omgeving van het Drentse dorp Valthermond. Achter de woning staat een ruime houten garage. Zowel voor als achter de woning kijkt u uit over de landerijen.

De toon van de jaren '30 wordt gezet door de fraaie erkeruitbouw, de gemetselde bloembakken, het glas in lood en de authentieke bordestrap.Indeling:

Begane grond: zij-entree met originele hal en trapopgang, woonkamer (ca. 27.2m²) met erker en houtkachel, sfeervolle woonkeuken (ca. 15.3m²) voorzien inbouwkeuken met apparatuur, toegang tot kelder (ca. 9m²), achterhal met achterentree, toilet, badkamer (ca. 5m²) met ligbad, douchecabine en wastafel, bijkeuken (ca. 3.2m²).

Buitenom is nog de aangebouwde stenen garage bereikbaar (ca. 13.6m²).

Verdieping: via karakteristieke (glas-in-lood-ramen) bordestrap bereikt u de overloop, 3 slaapkamers (resp. ca. 13.6m², 8.1m² en 8m² (waarvan 1 met kastenwand).Overige informatie:

- origineel bouwjaar ca. 1938 conform Bagviewer Kadaster;

- Grotendeels voorzien van isolerende beglazing;

- De kelder heeft een stahoogte van 1.85m;

- Het woonhuis wordt verwarmd middels CV (Intergas, bouwjaar ca. 2013, eigendom);

- De keuken is voorzien van gaskookplaat, oven, afzuigkap en vaatwasser;

- De houten garage is groot ca. 46.9m² en beschikt over een zolder van ca. 20m²;

- Heerlijk woonhuis op een mooie locatie welke zeker een bezichtiging waard is!Omgevingsinformatie:

Valthermond is onderdeel van de gemeente Borger-Odoorn. Deze gemeente kenmerkt zich door prachtige zand- en veengebieden. Zo is de Drentse heide op ca. 10 km van dit object gelegen. Valthermond heeft prima voorzieningen voor dagelijkse benodigdheden (supermarkt, scholen, dokter), Musselkanaal ligt op ca. 5 km met uitgebreide voorzieningen en uitstekende openbaarvervoersverbindingen.