verkochtSTADSKANAAL
Kwikstaarthof 4

€ 239.500,- k.k.


Stadskanaal – Kwikstaarthof 4

Vraagprijs: € 239.500,- k.k.Gelegen nabij voorzieningen staat deze keurig onderhouden ruime 2-onder-1 kapwoning in de "Vogelwijk" van Stadskanaal. De woning is in ca. 1997 voorzien van een dakopbouw boven de garage en bijkeuken en beschikt hierdoor over 4 ruime slaapkamers. Het geheel is gelegen op een perceel van ca. 325m² eigen grond en heeft een achtertuinligging op het zuiden. Mocht het toch te warm blijken te zijn is het goed toeven onder de prachtige houten overkapping!Indeling:

Begane grond: entree/hal met trapopgang en toilet met fonteintje, Z-vormige woonkamer met open keuken (totaal ca. 44.5m²), bijkeuken/berging (ca. 7.6m²) met achterentree en binnendoor naar de garage (ca. 21.4m²) v.v. elektrische garagedeur.

1e Verdieping: overloop, 4 slaapkamers (resp. ca. 17.7m², 10.9m², 10.7m² en 9.6m²), badkamer (ca. 4.5m²) v.v. douche-/badcombi, wandcloset en dubbel wastafelmeubel.

2e Verdieping (middels vlizotrap bereikbaar): de zolder is bereikbaar vanuit de slaapkamer boven de garage alsmede vanaf de overloop. Stahoogte is resp. ca. 1.8m en 1.5m).Extra informatie:

- Origineel bouwjaar ca. 1987, in 1997 is de woning vergroot middels een dakopbouw boven de garage en de bijkeuken;

- Voorzien van gevelisolatie, dakisolatie en vloerisolatie alsmede grotendeels isolerende beglazing;

- Verwarmd middels CV (Intergas, bouwjaar ca. 2010), eigendom;

- In de zonnige en keurig aangelegde tuin staat een vrijstaande houten schuur (ca. 8.6m²) met een terrasoverkapping (ca. 18m²);

- De keuken beschikt over: oven, vaatwasser, koelkast, gaskookplaat en afzuiging;

- In 2020 is de elektrische garagedeur geplaatst;

- In 2019 is er een nieuw dakraam geplaatst (incl. kunststof omlijsting en rolgordijn).Omgevingsinformatie:

De woning is gelegen op korte afstand van het Pagedal. Het Pagedal biedt vele mogelijkheden op het gebied van sport en ontspanning voor zowel individuele sporters als groepssporters. Verder ligt de woning nabij alle uitvalswegen. Stadskanaal kent een leuk centrum met een uitgebreid voorzieningenniveau. De uitgebreide winkelvoorzieningen liggen op korte afstand van de woning en ook een ruim aanbod aan scholen, zowel basis als voortgezet onderwijs wordt aangeboden. Stadskanaal kent prima busverbindingen naar Assen, Groningen en Emmen.