verkochtODOORN
Laskowskilaan 20

€ 219.500,- k.k.


Odoorn – Laskowskilaan 20

Vraagprijs: € 219.500,- k.k.Starters opgelet!Gelegen in rustige woonomgeving met enkel bestemmingsverkeer staat deze halfvrijstaande woning met vrijstaande houten schuur en aangebouwde overkapping. Het geheel staat op een perceel van ca. 285m² eigen grond met een op het zuiden georiënteerde achtertuin en beschikt over het "beste van 2 werelden", namelijk de aanwezigheid van de dagelijkse voorzieningen en de schitterende natuur op korte afstand.Indeling:

Begane grond: entree/hal met meterkast, trapopgang, kelderkast en toilet, doorzonwoonkamer (ca. 21.8m²) en ruime open keuken (ca. 11.4m²) voorzien van diverse inbouwapparatuur, aangebouwde bijkeuken/berging (ca. 9m²) met achterentree en witgoedaansluitingen.

1e Verdieping: overloop, 3 slaapkamers (resp. ca. 11.8m², 7.8m² en 5.9m²) met vaste kasten, doucheruimte (ca. 2.4m²) voorzien van inloopdouche en wastafelmeubel.

2e Verdieping: middels vlizotrap bereikbare bergzolder.Handig om te weten:

- Bouwjaar: 1964 (conform Bagviewer Kadaster);

- Deels voorzien van dak-, gevel- en vloerisolatie (aanbouw niet);

- Grotendeels voorzien van kunststof kozijnen en isolerende beglazing;

- De woning is in 2021 buitenom geschilderd;

- Verwarmd middels CV (Atag, bouwjaar ca. 2009, eigendom);

- De woning beschikt over een waterontharder;

- De woning is voorzien van 8 zonnepanelen;

- De houten schuur is in 2016 geplaatst en is ca. 14.2m² groot en beschikt over een aangebouwde overkapping van ca. 10.9m².Omgevingsinformatie:

Odoorn ligt midden in de natuur tussen heidevelden en bos. Odoorn heeft prima voorzieningen voor dagelijkse benodigdheden (o.a. supermarkt, warme bakker en drogisterij). Tevens beschikt Odoorn over een basisschool, bibliotheek, diverse horecagelegenheden, sportvelden en kent het een rijk verenigingsleven. Voor uitgebreide voorzieningen ligt Emmen op ca. 10km met o.a. een deels overdekt winkelcentrum, scholen, theater en bioscoop.