verkochtNIEUW-BUINEN
Zuiderdiep 201

€ 259.500,- k.k.


Nieuw-Buinen – Zuiderdiep 201

Vraagprijs: € 259.500,- k.k.Zoekt u een karakteristiek, keurig onderhouden en een eenvoudig levensloopbestendig te maken woning met landelijke vergezichten over het Drentse landschap? Kom dan langs en overtuig u door wat deze woning voor u te bieden heeft.Vrijstaand wonen in een degelijk gebouwd woonhuis met het karakter van de jaren '30. De woning is oorspronkelijk gebouwd in ca. 1935 en is door de jaren heen vergroot middels de aanbouw van een kantoorruimte, bijkeuken, tuinkamer en een dakopbouw aan de achterzijde. Voorts is de woning op diverse punten gemoderniseerd en doet deze sfeervol en geriefelijk aan. De diepe tuin biedt veel privacy en u treft hier een vrijstaande houten garage (ca. 32m²), kas en een kippenhok met ren aan. Het geheel is gelegen op een perceel van 898m² eigen grond.Door de aanwezige tuinkamer (die geschikt is voor het gebruik als slaapkamer) en de aanwezige badkamer op de begane grond is deze woning geschikt om levensloopbestendig te wonen.De verkoop van deze woning start middels een OPEN HUIS op vrijdag 30 april a.s. van 13.30 uur tot 17.00 uur. U bent tijdens dit Open Huis -na aanmelding- van harte welkom de woning te bezichtigen. U kunt zich aanmelden via ons kantoor (telefonisch of via mail).Indeling:

Kelder: bereikbaar vanuit de keuken (ca. 8,8m²).

Begane grond: entree/hal met trapopgang, half-open woonkeuken (ca. 16m²) v.v. inbouwkeuken met diverse inbouwapparatuur (o.a. inductiekookplaat, afzuigkap, oven, koelkast en vaatwasser), woonkamer (ca. 22,4m²) met houtkachel en pvc-vloer, vanuit de hal is er toegang tot de badkamer (ca. 7m²) v.v. inloopdouche, wastafelmeubel, wandcloset en fonteintje, bijkeuken (ca. 11m²) v.v. witgoedaansluiting, royale tuinkamer (ca. 17m²) met schuifpui.

Verdieping: overloop, 3 slaapkamers (resp. ca. 15,6m², ca. 7,6m² en 5,6m²).Handig om te weten:

- Bouwjaar ca. 1935; door de jaren heen is de woning op diverse punten uitgebouwd;

- Voorzien van dak-, gevel- en vloerisolatie;

- Onderhoudsvriendelijk door de toepassing van deels kunststof kozijnen;

- Verwarmd middels CV (Nefit Topline, bouwjaar ca. 2010);

- Er zijn 16 zonnepanelen aanwezig met een opbrengst van ca. 3081 kWh (2020);

- De woning beschikt over een houten garage (8x4), houten tuinhuis en een kippenhok met ren;

- Door de aanwezigheid van een tuinkamer en een badkamer op de begane grond is de woning levensloopbestendig.I.V.M. HET CORONA-VIRUS DIENT U ZICH VOOR HET OPEN HUIS (op 30 april) AAN TE MELDEN. WIJ ZULLEN DE KIJKERS INDELEN IN TIJDSBLOKKEN, U KUNT ONS BEREIKEN OP TELEFOONNUMMER 0599-236666 OF PER MAIL.Omgevingsinformatie:

Nieuw-Buinen beschikt over prima voorzieningen voor de dagelijkse benodigdheden, zoals onder andere een Aldi, een bakkerij, diverse sportaccommodaties, een openlucht zwembad en scholen. Voor de uitgebreidere voorzieningen ligt Stadskanaal op enkele autominuten afstand. Verder kent Nieuw-Buinen prima busverbindingen ten opzichte van Stadskanaal, Borger en Assen.

Stadskanaal is op kort afstand gelegen met uitgebreide voorzieningen.