verkochtBORGER
Beatrixstraat 11

€ 225.000,- k.k.


Borger, Beatrixstraat 11

Vraagprijs: € 225.000,- k.k.In gewilde woonomgeving nabij het centrum van Borger gelegen een prima onderhouden halfvrijstaande woning met aangebouwde keuken en bijkeuken, aangebouwde stenen fietsenberging, 217m² eigen grond. De woning beschikt over een besloten onderhoudsarme achtertuin en bevindt zich op korte afstand van het centrum van Borger met al haar voorzieningen. Het geheel maakt een verzorgde indruk, is onderhoudsarm door de toepassing van kunststof kozijnen en windveren en beschikt over 3 slaapkamers.Begane grond: hal met trapkast, toilet, L-vormige woonkamer (ca. 30.9 m²) voorzien van gashaard en elektrisch zonnescherm aan voorzijde, doorgang naar keuken ( 8.6 m²) voorzien van keurige inbouwkeuken in lichte kleurstelling met enige inbouwapparatuur, toegang tot de ruime bijkeuken met achterentree en met beschikking over handige schuifwandkast.

1e verdieping: overloop, badkamer (ca. 3.4 m²) met douche en wastafelmeubel, 3 slaapkamers (resp. ca. 10.6 m², 9.8m², 7.5 m²).

2e verdieping: middels vlizotrap bereikbare zolderruimte. (ca. 6.2 m²) voorzien van dakraam.De verkoper heeft de afgelopen jaren de volgende zaken reeds aangepakt/verbeterd:

doorlopend: Kunststof kozijnen aangebracht (1997 boven, 2009 voorzijde, 2020 achterzijde + keuken);

2011: Kunststof goten aangebracht

2012: De woonkamer, keuken en hal voorzien van gerookte eiken vloerdelen;

2014: Gevels nageïsoleerd;

2011: Nieuwe elektrische garagedeur laten plaatsen;

2017: Kunststof windveren aangebracht;

2017: In de badkamer het bad verwijderd, vloertegels vernieuwd;

2017: Bovenverdieping voorzien van Agnes plafondplaten.Extra informatie:

- Origineel bouwjaar: 1965 Conform Bagviewer, Kadaster;

- Voorzien van dak- en gevelisolatie;

- Nagenoeg geheel voorzien van isolerende beglazing;

- Verwarmd middels CV (Vaillant, bouwjaar ca. 2007);

- Buitenom bereikbare (fietsen-)berging ( ca. 4.8 m²);

- Vrijstaande stenen garage (ca. 18 m²) v.v. elektrische garagedeur;

- Onderhoudsarme achtertuin;

- Nabij het centrum van Borger gelegen.Omgeving informatie:

Borger beschikt over uitgebreide voorzieningen met o.a. diverse scholen en een compleet aanbod van winkels op zowel loop als fietsafstand. Verder heeft Borger de beschikking over een overdekt verwarmd zwembad, een tandartspraktijk, huisarts en apotheek. Door de fraaie ligging midden op de Hondsrug bent u zo in het kenmerkende Drentse Zandgebied met o.a. Bossen, heidevelden en fraaie glooiingen in het landschap. Verder is Borger uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer door snelle busverbindingen naar Groningen, Emmen en Assen.