verkochtMUSSELKANAAL
Schoolstraat 138

€ 179.500,- k.k.


Musselkanaal – Schoolstraat 138

Vraagprijs: € 179.500,- k.k.Slapen- en baden op de begane grond!Gelegen aan vaar- en viswater staat deze vrijstaande woning met aangebouwde serre en recent gerealiseerde schuur met overkapping en nieuw aangelegd terras. Het geheel is gelegen op een perceel van ca. 670m² eigen grond en achterop het perceel staat nog een dierenverblijf.Indeling:

Begane grond: zijentree/hal met toilet, vaste kasten, cv-ruimte, toegang tot de badkamer (ca. 5.8m² met whirlpool, inloopdouche en wastafelmeubel), vanuit de hal voorts toegang tot slaapkamer (ca. 9.3m²) en bijkeuken met binnendoor naar de serre (ca. 24m²) welke thans in gebruik is als café.

Het voorhuis beschikt over een L-vormige woonkamer met open keuken (totaal ca. 31.4m²) en een hal (voormalige hoofdentree) met trapopgang.

Verdieping: overloop met bergruimte aan weerszijden, slaapkamer voorzijde (ca. 4.4m² met een stahoogte van 1.8m.) en slaapkamer achterzijde ca. 3.9m² met een stahoogte van 1.93m.).Extra informatie:

- Bouwjaar ca. 1920 (conform Bagviewer Kadaster), in de loop der jaren verbouwd en gemoderniseerd;

- Voorzien van dak- en gevelisolatie alsmede isolerende beglazing;

- Verwarmd middels CV Vaillant (bouwjaar ca. 2000/2001, eigendom);

- Vanuit de schuifpui in de serre loopt u zo het privacybiedende terras op;

- Houten schuur (ca. 18.4 m²) v.v. elektra met aangebouwde overkapping (ca. 21.6m);

- Zoals bij de indeling vermeld is er sprake van een beperkte stahoogte op de 1e verdieping.Omgevingsinformatie:

Het circa 7.000 inwoners tellende dorp Musselkanaal beschikt over een uitgebreid winkelbestand, een levendig verenigingsleven en andere voorzieningen als scholen, een openluchtzwembad (“de Horsten”) en een sporthal. Het dorp is goed bereikbaar zowel met het openbaar vervoer alsmede via uitvalswegen als de N366 en N374 waardoor plaatsen als Stadskanaal, Emmen en Groningen makkelijk zijn aan te rijden.