verkocht2E EXLOERMOND
Zuiderdiep 421

€ 189.500,- k.k.


Tweede Exloërmond - Zuiderdiep 421

Vraagprijs: € 189.500,- k.k.Gelegen op een heerlijke locatie met landelijk uitzicht aan de voorzijde en gelegen nabij de voorzieningen van het dorp Musselkanaal staat deze goed onderhouden halfvrijstaande woning met vrijstaande stenen dubbele garage. Het geheel is gelegen op een perceel van ca. 396m² grond en beschikt over 3 slaapkamers.Indeling:

Begane grond: hal, entree met trapopgang en toilet met fonteintje, keuken (ca. 6.5m²) met keukenopstelling v.v. enige inbouwapparatuur, doorzonwoonkamer (ca. 23.4m²) met fraai landelijk uitzicht. Via de keuken heeft u voorts toegang tot de tussenhal/bijkeuken (ca. 9.5m²) met witgoedopstelling, toegang tot de tuin en een berging (ca. 9.7m²) met CV-opstelling.

1e Verdieping: overloop: 3 slaapkamers (resp. ca. 12.9m², 9m² en 4.5m²), waarvan 2 zijn voorzien van een vaste kast, badkamer (ca. 3.8m²) met wastafelmeubel, douchecabine en 2e toilet.Goed om te weten:

- Origineel bouwjaar ca. 1963, nadien goed onderhouden en in 1991 naar voren toe uitgebouwd tezamen met de buren;

- Voorzien van dak- en gevelisolatie;

- Verwarmd middels CV (Bosch, bouwjaar ca. 2011);

- Houten kozijnen rondom v.v. isolerende beglazing;

- Achter de woning treft u een dubbele garage (ca. 30.7m²: 5.8m x 5.3m).Omgevingsinformatie:

De woning ligt in het zogenaamde Mondengebied welke zich kenmerkt door landelijke vergezichten, daarnaast ligt het bekende Hondsruglandschap met bos en heide op nog geen 13 km van de woning. In het nabij gelegen Musselkanaal kunt u terecht voor al uw dagelijkse benodigdheden.