verkocht2E EXLOERMOND
Exloerkijl-Zuid 13

€ 199.500,- k.k.


Tweede Exloërmond - Exloërkijl-zuid 13

Vraagprijs: € 199.500,- k.k.Wilt u sfeervol en met karakter wonen in het Mondengebied? Deze sfeervolle jaren '30 woning kan binnenkort van u zijn!Sfeervol en met het karakter van de jaren '30 wonen met landelijk uitzicht, in het prachtige Mondengebied (vergezichten over een landelijke omgeving) op 722m² eigen grond. De diepe tuin aan de achterzijde leent zich uitstekend voor het het vertoeven tijdens zomerse dagen of het verbouwen van eigen groente. De woning is gebouwd in 1935, door de jaren heen keurig onderhouden en beschikt over 2 slaapkamers op de verdieping en een badkamer op de begane grond. Buiten treft u naast een royale stenen garage een tuinschuurtje en een kas.Indeling:

Begane grond: hal/entree met trapopgang, woonkamer met erker (ca. 15,4m²) en inloopkast, (leef)keuken (ca. 16,9m²) v.v. inbouwkeuken met diverse apparatuur (o.a. gaskookplaat, afzuigkap, koeler en combi-oven), werkkamer (ca. 5,86m²) met toegang tot de kelder, achterhal met achterentree, badkamer voorzien van ligbad met douche, wastafel en toilet, bijkeuken voorzien van witgoedaansluitingen.

Verdieping: overloop met praktische opbergruimtes, 2 slaapkamers (resp. ca. 8,4m² en ca. 8m²), beide met opbergruimte in de knieschotruimtes.Goed om te weten:

- De woning is gebouwd in 1935 (volgens BAG) en door de jaren heen keurig onderhouden;

- Verwarmd middels CV, Intergas HR, bouwjaar 2007;

- Voorzien van dakisolatie en gevelisolatie op de verdieping;

- Rondom voorzien van houten kozijnen met grotendeels (op 3 uitzetramen na) dubbel glas;

- Karakteristiek wonen in een landelijke omgeving.Omgevingsinformatie:

De woning ligt in het zogenaamde Mondengebied welke zich kenmerkt door landelijke vergezichten, daarnaast ligt het bekende Hondsruglandschap met bos en heide op nog geen 8 km van de woning. Tweede Exloërmond heeft prima voorzieningen voor dagelijkse benodigdheden, o.a. een supermarkt, tennisbanen, voetbalveld, sporthal en 2 basisscholen.