verkochtSTADSKANAAL
Unikenstraat 17

€ 339.500,- k.k.


Stadskanaal – Unikenstraat 17

Vraagprijs: € 339.500,- k.k.Op zoek naar een verrassende royale vrijstaande woning met veel ruimte voor uw bedrijf, hobby of wellicht oldtimer-, caravan- of camperstalling?

Kom dan kijken bij deze woning en overtuig u zelf van de eigentijdse inrichting van het woongedeelte en de royale romneyloods/schuur van maar liefst 310m² met eigen toilet en royaal voorgelegen overkapping (ca. 278m²).Na een dag hard werken is het goed ontspannen in uw eigen mancave (ca. 20m²). Hier is elk ontspanningsmoment een feestje.De ruimte rond het geheel is te herleiden naar de royale kavel van 1.350m² eigen grond.Dit geheel met eigen ogen aanschouwen? Kom dan eens kijken bij deze woning en overtuig u zelf van de mogelijkheden die dit geheel u te bieden heeft.Indeling woonhuis:

Begane grond: hal (ca. 23m²) met natuurstenen tegelvloer, woonkeuken (ca. 48m²) met natuurstenen tegelvloer, tuindeur en open keuken voorzien van apparatuur (Boretti gaskookstel met oven, afzuigkap, koeler en vaatwasser), woonkamer (ca. 48m²) met laminaatvloer en trapopgang, slaapkamer (ca. 14,9m²) met zolder van ca. 6m², luxe badkamer (ca. 13m²) met 3-persoons whirlpool, dubbele wastafel en royale douchehoek met stortdouche, hal (ca. 13m²), toilet met wandcloset en fonteintje, bijkeuken (ca. 20m²) met witgoedaansluitingen en extra wateraansluiting.

Verdieping: overloop (ca. 3m²) met vaste kasten, 2 slaapkamers (respectievelijk ca. 11m² en ca. 10m²).Romneyloods/schuur:

overkapping (ca. 278m²), schuur (ca. 310m²) met hal, toilet, werkplaats en magazijn.Buitenom:

veranda (ca. 15m²), mancave (ca. 20m²) met barretje.Handig om te weten:

- Cv-verwarmd (Daalderop HR combiketel, bouwjaar 2017);

- Deels kunststofdeuren en deels kunststoframen;

- Huidige bestemming is bedrijfsmatig, er is een vooroverleg aangevraagd bij de gemeente om medewerking te vragen naar een woonbestemming, wonen is toegestaan, echter door de huidige bestemming zijn de financieringsmogelijkheden enigszins beperkt.De volgende zaken zijn o.a. sinds 2010 verbeterd:

2010: badkamer geheel vernieuwd, vloer in de hal en keuken zijn voorzien van een nieuwe tegelvloer (natuursteen);

2011-2014: slaapkamers zijn gemoderniseerd alsmede is er een trapleuning bij de trapopgang gemaakt;

2017: keuken is voorzien van een nieuw plafond inclusief dakisolatie en inbouwleds;

2018: compleet nieuw plat dak op de hal, inclusief een nieuwe bitumenlaag;

2019: airco ten bate van de verdieping en veranda gerealiseerd;

2020: westkant voorzien van muurisolatie met nieuw damwandprofiel, hekwerk rondom (ABC Hekwerk), mancave gebouwd voorzien van muur- en dakisolatie.Omgevingsinfo:

Het geheel ligt op korte afstand van de N33. Dit een 4-baans autoweg die u snel brengt richting Assen (zuidkant) of richting Veendam (noordkant).

Stadskanaal Noord kenmerkt zich door de verbinding met "Het Stadskanaal", lintbebouwing en vergezichten. Het centrum van Stadskanaal ligt op ca. 8 km met een uitgebreid voorzieningenniveau. Aan de andere kant is Veendam op ca. 10 km gelegen.

Er zijn busverbindingen die u naar het centrum van Stadskanaal brengen maar even eenvoudig naar Veendam of Hoogezand-Sappemeer.