verkochtEMMEN
Beatrixstraat 85

€ 239.500,- k.k.


Emmen Beatrixstraat 85

Vraagprijs: € 239.500,- k.k.Wilt u graag wonen op loopafstand van de centrumvoorzieningen van Emmen? Kom dan een kijkje nemen bij dit prima onderhouden en fraai gesitueerde hoekappartement op de 3e etage. Door de hoek ligging en grote raampartijen beschikt u over een mooi uitzicht en is er veel daglicht toetreding. Voorts is het op het fraaie balkon met zuidelijke ligging zomers heerlijk vertoeven. Het appartement beschikt over een eigen garage in de parkeerkelder.Het appartementencomplex ("Beatrixpark") is gelegen nabij het centrum van Emmen en diverse winkelvoorzieningen. Het complex is rolstoeltoegankelijk ingericht (volautomatische deuren bij de entree) en veilig doordat iedere bezoeker zich meldt bij een videofoon-installatie (u kunt in uw appartement via de camera zien wie er bij u aanbelt). Het gebouw is gebouwd in ca. 1996 en heeft een lift die u makkelijk in de parkeerkelder brengt waar u een eigen garagebox met elektrisch-bediende roldeur treft.Indeling: centrale hal, lift en trapopgang

3e verdieping: gemeenschappelijke hal, het appartement: entree/hal, berging met CV-opstelling, toilet met fonteintje, badkamer (ca. 6,2m²) voorzien van inloopdouche, ligbad en wastafelmeubel, slaapkamer (ca. 15,5m²), slaapkamer (9,7m²), ruime woonkamer (ca. 39m²) met toegang tot het balkon, keuken (ca. 5,3m²) voorzien van diverse apparatuur (o.a. gaskookplaat, oven en losse koel-/vriescombinatie), bijkeuken met witgoedaansluitingen.Handig om te weten:

- het appartement is gebouwd in ca. 1996;

- het appartement is voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing;

- het appartement wordt verwarmd met een eigen cv-ketel (Intergas HRE bouwjaar 2018);

- prima daglichtinval, waardoor er een fijne sfeer in het appartement is;

- balkon met ligging op het zuiden;

- de garagebox is geschikt voor een auto (ca. 6x3m²);

- parkeervergunning te verkrijgen via de gemeente, bewonersvergunning v.a. € 96,- en bezoekersvergunning vanaf € 18,- per jaar.

- de bijdrage voor de vereniging van eigenaren (VVE) bedraagt ca. € 142,64 per maand;

- de VVE heeft een 10-jaren onderhoudsplan, is ingeschreven in de Kamer van Koophandel, heeft een bestuur en laat zich professioneel bijstaan door Mira VVE Beheer.

Omgevingsinformatie:

Met een inwonertal van ca. 57.000 inwoners vervult Emmen een centrumfunctie in de regio. Om landschappelijk waardevolle gebieden te behouden worden nieuwbouwwijken op relatief grote afstand van de bestaande kern gebouwd. Mede hierdoor spreekt men ook wel van de “open, groene stad” en is de bijnaam ook de “Vlinderstad” wat ook weer een indirecte verwijzing was naar het voormalige (Noorder) Dierenpark welke inmiddels is opgevolgd door het prachtige Wildlands Adventure Zoo.

Het Emmer centrum biedt een breed winkelaanbod en andere voorzieningen als een theater, bioscoop etc. Ook het onderwijs is goed vertegenwoordigd met ca. 34 scholen zowel basisscholen als voortgezet onderwijs. Emmen is daarnaast prima te bereizen met het openbaar vervoer, zowel met de bus als met de trein