verkochtBORGER
De Hilde 39

€ 309.500,- k.k.


Borger – De Hilde 39

Vraagprijs: € 309.500,- k.k.Wilt u comfortabel wonen in een fraai uitgebouwde halfvrijstaande woning nabij de dorpskern van Borger? Kom dan langs en overtuig u van wat deze woning u te bieden heeft!Gelegen op gewilde locatie in de populaire woonwijk "de Marslanden" staat deze keurig onderhouden halfvrijstaande woning met aangebouwde bijkeuken/berging. De woning, gelegen op een perceel van ca. 207m² eigen grond, beschikt over 3 slaapkamers (mogelijkheid voor een 4e) en ligt op korte afstand van het centrum van Borger en de Drentse natuur.Begane grond: entree/hal, toilet met fonteintje en trapopgang, L-vormige woonkamer (ca. 34m²) met laminaatvoer, keuken (ca. 7m²) v.v. inbouwkeuken met diverse apparatuur (v.v. gaskookplaat, afzuigkap, koeler en vaatwasser), vanuit de keuken is er toegang tot de royale bijkeuken/berging (ca. 19,2m²) met witgoedaansluitingen en achterentree.

1e Verdieping: overloop, 3 slaapkamers (resp. ca. 14,3m², 7,4m² en 7,4m²), badkamer (ca. 4m²) v.v. douchecabine, wastafelmeubel, designradiator en 2e toilet.

2e Verdieping: (middels vaste trap te bereiken) zolderruimte met witgoedaansluitingen en CV-opstelling (ca. 18,6m²), deze ruimte is eventueel te gebruiken als 4e slaapkamer.Extra informatie:

- De woning is gebouwd in 1988 en in 2016 aan de achterzijde uitgebouwd;

- Voorzien van dak-, gevel- en vloerisolatie;

- Verwarmd middels CV (Remeha HR combi, bouwjaar 2007), de radiatoren op de verdieping zijn in 2019 vernieuwd;

- Op de 2e verdieping is een 4e slaapkamer te realiseren;

- De woning is goed onderhouden;

- De woning is gelegen aan de rand van de woonwijk waardoor u zich binnen enkele minuten in het kenmerkende Hondsrug landschap begeeft.Omgevingsinformatie:

Borger (ca. 4700 inwoners) beschikt over uitgebreide voorzieningen met o.a. diverse scholen en een compleet aanbod van winkels op zowel loop- als fietsafstand. Verder heeft Borger de beschikking over een overdekt verwarmd zwembad, een tandartspraktijk, huisarts en apotheek. Door de fraaie ligging midden op de Hondsrug bent u zo in het kenmerkende Drentse Zandgebied met o.a. bossen, heidevelden en fraaie glooiingen in het landschap.

Winkelvoorzieningen:

Er zijn veel lokale ondernemers actief, waaronder meerdere bloemenzaken, apotheek, drogisterijen, kappers, schoenenzaak en slijterij, maar ook landelijke ketens als AH, Aldi, Blokker, Bruna, Etos, Hema en Hubo ontbreken niet. Daarnaast zijn er kledingzaken (dames en heren). Ook speciaalzaken op het gebied van wonen, zitten en slapen zijn vertegenwoordigd, evenals een tweetal garagebedrijven, benzinestation en wasstraat.

Sportieve ontspanning:

Op het gebied van sportieve ontspanning heeft Borger o.a. een sportschool, een overdekt subtropisch zwembad en meerdere openbare sportaccommodaties ten bate van gym, volleybal, voetbal, tennis etc. Daarnaast zijn er in de directe omgeving diverse golfmogelijkheden.

Cultuur en uitgaan:

Cultuur en uitgaan gaan hand in hand door het in Borger gevestigde "Hunebedcentrum", bibliotheek en diverse gezellige eetgelegenheden in en rond het dorp. Een bioscoop en theater vindt u in Stadskanaal op ca. 16km afstand.

Assen, Groningen en Emmen:

Voor nog meer voorzieningen zijn Emmen, Assen en Groningen prima met snelle busverbindingen (Q-liner) te bereiken en allen binnen een half uur per auto.