onder optieBORGER
Torenlaan 13 A & B

€ 1.150,- per maand


Borger - Torenlaan 13Ziet u zich al wonen in één van deze luxe en riante appartement in deze statige voormalige marechaussee kazerne in het centrum van Borger?Het complex is in 2020 / 2021 geheel gerenoveerd en heeft een heuse energietransitie ondergaan (o.a. voorzien van een warmtepomp met aardkoeling, zonnepanelen, vloerverwarming en een uitstekende isolatiewaarde) en is onderverdeeld in drie riante appartementen (vanaf 114m²) die elk voorzien zijn van een ruime living, 2 slaapkamers, luxe badkamer, apart toilet en bijkeuken. Naast veel wooncomfort en privacy, middels een eigen terras of dakterras is het terrein buitenom aangelegd voor gezamenlijk gebruik. Zo zijn er voor elk appartement op de afgesloten parkeerplaats 2 parkeerplekken en is er optioneel een garage/berging beschikbaar.Alle appartement worden voorzien van wandafwerking en raambekleding alsmede een luxe en complete badkamer, toilet en keuken. De appartementen aan de voorzijde worden eveneens voorzien van shutters als raambekleding.Het statige gebouw is gelegen in het centrum van Borger, op loopafstand van de winkels en het gezellige dorpsplein waar o.a. de weekmarkt wordt gehouden. Een blokje om kunt u doen in het naastgelegen park of in de nabij gelegen kenmerkende Drentse natuur.Appartement 1: (begane grond voorzijde)

basis huurprijs: € 1.150,- (te vermeerderen met gebruik zonnepanelen, servicekosten en huur garagebox)

circa 114m²Appartement 2: (begane grond achterzijde)

huurprijs: € 1.150,- (te vermeerderen met gebruik zonnepanelen, servicekosten en huur garagebox)

circa 121 m²Appartement 3: (verdieping)

huurprijs: € 1.150,- (te vermeerderen met gebruik zonnepanelen, servicekosten en huur garagebox)

circa 118 m²Goed om te weten:

- Het geheel is volledig gerenoveerd in 2020 en nagenoeg energieneutraal gemaakt;

- lage energielasten;

- geen extra VvE kosten;

- veel privacy door eigen entree en terras;

- elk appartement beschikt over 2 parkeerplaatsen en optioneel een garage/berging;

- Het privéterrein is afgesloten middels een elektrisch bedienbaar hekwerk, die enkel toegankelijk is voor bevoegden en

wordt voorzien van camerabewaking;

- gelegen in het centrum van Borger;

- de vermelde m² is inclusief garage/berging.Omgevingsinformatie:

Borger (ca. 4700 inwoners) beschikt over uitgebreide voorzieningen met o.a. diverse scholen en een compleet aanbod van winkels op zowel loop- als fietsafstand. Verder heeft Borger de beschikking over een overdekt verwarmd zwembad, een tandartspraktijk, huisarts en apotheek. Door de fraaie ligging midden op de Hondsrug bent u zo in het kenmerkende Drentse Zandgebied met o.a. bossen, heidevelden en fraaie glooiingen in het landschap.

Winkelvoorzieningen:

Er zijn veel lokale ondernemers actief, waaronder meerdere bloemenzaken, apotheek, drogisterijen, kappers, schoenenzaak en slijterij, maar ook landelijke ketens als AH, Aldi, Blokker, Bruna, Etos, Hema en Hubo ontbreken niet. Daarnaast zijn er kledingzaken (dames en heren). Ook speciaalzaken op het gebied van wonen, zitten en slapen zijn vertegenwoordigd, evenals een tweetal garagebedrijven, benzinestation en wasstraat.

Sportieve ontspanning:

Op het gebied van sportieve ontspanning heeft Borger o.a. een sportschool, een overdekt subtropisch zwembad en meerdere openbare sportaccommodaties ten bate van gym, volleybal, voetbal, tennis etc. Daarnaast zijn er in de directe omgeving diverse golfmogelijkheden.

Cultuur en uitgaan:

Cultuur en uitgaan gaan hand in hand door het in Borger gevestigde "Hunebedcentrum", bibliotheek en diverse gezellige eetgelegenheden in en rond het dorp. Een bioscoop en theater vindt u in Stadskanaal op ca. 16km afstand.

Assen, Groningen en Emmen:

Voor nog meer voorzieningen zijn Emmen, Assen en Groningen prima met snelle busverbindingen (Q-liner) te bereiken en allen binnen een half uur per auto.