koopVALTHERMOND
Zuiderdiep 202

€ 475.000,- k.k.


Valthermond – Zuiderdiep 202

Vraagprijs: € 475.000,- k.k.Vrij en landelijk wonen met veel privacy in een comfortabel levensloopbestendig woonhuis met aangebouwd kantoor op een riante kavel van 3.479m² eigen grond waar u wel 4 overdekte terrassen vindt en een royale garage/berging, uw eigen wellness-schuur en een stallingsruimte voor uw camper. Klinkt u dit als aangename muziek in de oren? Maak een afspraak voor een bezichtiging en overtuig u zelf van het fijne wooncomfort omringd door een geweldige landelijke ervaring die dit geheel u te bieden heeft! Zo biedt het kantoorgedeelte, die ook prima als gastenverblijf bruikbaar is, een prachtig landelijk uitzicht over het achtergelegen agrarisch gebied.De woning is gebouwd in 1980, geheel verbouwd in 2004 en vergroot door de aanbouw van de kantoorruimte in 2009, de serre direct grenzend aan de woonkamer is in 2019 vergroot. De verbouwingen worden nader gespecificeerd verderop in deze tekst.

Qua elektrisch kunt u hier energieneutraal wonen doordat er 20 zonnepanelen zijn gelegd in 2016, deze panelen produceren ca. 5.500 kWh per jaar.Indeling woongedeelte:

Begane grond: hal (ca. 19m²) met trapopgang, toilet met wandcloset en urinoir, woonkamer (ca. 40m²) met houtkachel, tuindeuren, open keuken voorzien van complete apparatuur (keramische kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, magnetron, heteluchtoven, koeler en vriezer) met zwart glazen blad en glazen deuren, serre (ca. 26m²), badkamer (ca. 7,6m²) met douchecabine, ligbad en wastafelmeubel, slaapkamer (ca. 25m²), bijkeuken met witgoedaansluitingen en kastruimte.

Verdieping: overloop (ca. 3,5m²), cv-ruimte, toilet, slaapkamer (ca. 19m²) met inloopkast (ca. 4,5m², hoogte 1,86m), slaapkamer (ca. 17m²) met kastruimte in de knieschotten, doorgang naar zolder boven slaapkamer en hal van de kantoorruimte (ca. 8,7m², hoogte 2,39m).Indeling kantoorruimte (totaal ca. 56m²):

hal, toilet met fonteintje, kantoorruimte (ca. 44m²) met tegelvloer, tuindeuren en open keuken (ca. 7m²) met losse apparatuur.Bijgebouwen:

- Houten garage (ca. 42m², dubbelwandig) met royale zolder (ca. 16m², hoogte in het midden 2,11m) onder pannendak, gesitueerd aan de zuidoostzijde op het perceel schuin achter het kantoorgedeelte;

- Carport/overkapping (ca. 32m²) achter de garage gesitueerd;

- Wellness-schuur (ca. 25m²) met sauna (deze is ter overname, zie lijst van zaken) en terrasoverkapping (ca. 9m²), gesitueerd aan de westzijde van de woning/kantoorruimte gesitueerd;

- overkapping (ca. 12m²) ten bate van de jacuzzi (deze is ter overname, zie lijst van zaken), gesitueerd ten westen van de wellness-schuur;

- vrijstaande terrasoverkapping (ca. 16m²), gesitueerd aan de zuidwestzijde van het terras;

- terrasoverkapping (ca. 34m²), gesitueerd direct naast de serre;

- overkapping ten bate van de camper (ca. 36m²), gesitueerd aan de westzijde van het perceel, via een aparte opgang bereikbaar.Handig om te weten:

- cv verwarmd, kantoorgedeelte met vloerverwarming (Nefit HR combiketel, bouwjaar 2010);

- voorzien van isolatieglas;

- de volgende zaken zijn door de verkoper vanaf 2009 voor u aangepakt:

- 2009: kantoorruimte aangebouwd en schuur verplaatst;

- 2009: carport omgebouwd tot de huidige garage/berging;

- 2009: overkapping achter de schuur gerealiseerd;

- 2009: in de houten schuur is een sauna gerealiseerd met buitenjacuzzi;

- 2016: 20 zonnepanelen (productie ca. 5.500 kWh);

- 2017: woning professioneel geschilderd door Schildersbedrijf van der Laan;

- 2018: tuin opnieuw aangelegd;

- 2019: serre vergroot (2 maal de huidige grootte);

- 2019: veranda/terrasoverkapping gerealiseerd;

- 2020: aan de westzijde van het perceel carport voor camper gerealiseerd.Omgevingsinfo:

Valthermond is een lang (ca. 11km) lintdorp gelegen in een prachtig landelijke omgeving met mooie vergezichten. De woning is ca. 6 km gelegen van de prachtige bossen rond Exloo en Odoorn.

Valthermond heeft prima voorzieningen voor dagelijkse benodigdheden (supermarkt, scholen, huisarts, bibliotheek en sportverenigingen).