verkochtBORGER
Klopsteen 0 ong

€ 329.900,- vrij op naam


Borger - Klopsteen

Koopsom v.a. € 329.900,- v.o.n.Maandlasten mogelijk vanaf ca. € 818,- bruto p/m! *In Borger worden 6 RIANTE, zeer complete HALFVRIJSTAANDE WONINGEN onder unieke architectuur gerealiseerd. De woningen worden duurzaam gebouwd en zijn super goed geïsoleerd en zeer energiezuinig.

De woningen zijn standaard voorzien van vloerverwarming, lucht- water warmtepomp en zonnepanelen, een prettig idee voor u als nieuwe bewoners!De bouw wordt verzorgd door VDM woningen, middels het unieke houtskeletbouw systeem van VDM Woningen, wordt het woningcasco binnen twee dagen (wind- en waterdicht) op de kavel opgebouwd waarna de woning verder wordt afgebouwd. Denk hierbij aan betonnen dekvloeren op de verdieping, het metselen van de gevels, houten gevelbekleding aanbrengen en de binnen afwerking.Door de speelse architectuur ontstaan er riante, luxe woningen welke zich zullen onderscheiden middels de gevelbekleding, hierdoor ontstaat er een wisselend straatbeeld. Op de begane grond hebben de woningen een ruime tuingerichte woonkamer en straatgerichte woonkeuken (welke indien gewenst middels suite deuren kan worden gescheiden), vanuit de hal is er een directe verbinding met de aangebouwde garage welke standaard wordt voorzien van houten openslaande garagedeuren.

Op de verdieping treft u royale slaapkamers en een badkamer aan. Middels een vaste trap bereikt u de 2e verdieping waar u de mogelijkheid heeft een extra werk-/ slaap-/ speelkamer te realiseren.Alle woningen beschikken over een garage, ruime voortuin en zeer royale achtertuin (ca. 19 meter diep) welke is gelegen op het zuiden en grenst aan het openbaar groen, geen achterburen dus! Via een achterom zijn de tuinen direct te bereiken.De woningen worden opgeleverd INCLUSIEF:

- garage (met houten openslaande deuren);

- toilet met wandcloset en fonteintje;

- badkamer v.v. 2e wandcloset, wastafelcombinatie, inloopdouche met douchegarnituur en draingoot.Na ontvangst van de sleutel dient u zelf zorg te dragen voor een keuken, wand- en vloerafwerking alsmede tuinaanleg.Verwarmingsinstallatie:

De woningen worden voor het opwekken van de warmte voor verwarming en warm tapwater voorzien van een lucht- water warmtepomp i.c.v. ca. 180 liter boilersysteem. Op de begane grond zal de verwarming plaatsvinden middels vloerverwarming en op de slaapkamers middels elektrische radiatoren.

In de basis worden de woningen v.v. 8 zonnepanelen (uitbreiding mogelijk).De woningen worden gebouwd met veel inspraakmogelijkheden in het eindontwerp. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk de garage om te bouwen tot slaap- en badkamer of een bijkeuken of speel-/ werkkamer aan te bouwen.

Uiteraard kan er te alle tijde gekeken worden naar een maatwerkoplossing!*Op basis van huidige rente 10 jaar vast en 50% aflossing (afhankelijk van persoonlijke situatie).