verkochtSCHIPBORG
Achterhaven 15

€ 325.000,- k.k.


Schipborg – Achterhaven 15

Vraagprijs: € 325.000,- k.k.Wilt u direct bij de bossen wonen in een keurig onderhouden, energiezuinige (label A), half vrijstaande woning? Overtuig u zelf van de mooie omgeving waar dit huis ligt en laat u meenemen door het zonlicht dat rijkelijk deze woning in straalt.In gewilde woonomgeving gelegen een keurig onderhouden half vrijstaande woning met aangebouwde keuken, bijkeuken en garage/berging. De tuin is gesitueerd op het oosten en biedt u naast het nodige zonlicht ook een comfortabele schaduwplek. Het geheel is gelegen op een kavel van 302m² eigen grond.De woning is in 2013 voorzien van 21 zonnepanelen die jaarlijks ca. 3.300 kWh produceren.

In 2002 is de indeling van de begane grond ingrijpend veranderd door de garage te verbreden, de keuken te verplaatsen naar een nieuw gerealiseerde aanbouw en de bijkeuken te situeren tussen de keuken en de garage. Verder is de hal aanmerkelijk vergroot door de aanbouw. Dit alles heeft gezorgd voor een ruime hal, een royale woonkamer/keuken, een praktische bijkeuken en goed bruikbare garage/berging.Indeling:

Begane grond: hal (ca. 8m²), toilet met wandcloset en fonteintje, woonkamer (ca. 40m²) met trapkast en open verbinding naar de keuken (ca. 11,4m²) voorzien van keuken met inbouwapparatuur (inductiekookplaat, afzuigkap, koeler, vriezer, elektrische oven, magnetron en vaatwasser) en tuindeuren, bijkeuken met witgoedaansluitingen, garage/berging.

1e Verdieping: overloop (ca. 3m²), slaapkamer (ca. 7m²) met vaste kastruimte in de knieschotruimte, slaapkamer (ca. 12m²), slaapkamer (ca. 8,6m²) en badkamer (ca. 4,2m²) met douchecabine, wandcloset en wastafel.

2e Verdieping (via vaste trap bereikbaar): royale zolderruimte met daglichttoetreding (4de slaapkamer mogelijk), vliering over ongeveer de helft van deze verdieping.Handig om te weten:

- CV verwarmd (Nefit HR combiketel bouwjaar 2002), de buizen zijn onder de vloer verwerkt bij de verbouwing in 2002;

- De woning heeft doordat hij compleet geïsoleerd is en voorzien is van 21 zonnepanelen een energielabel A;

- De keuken is vernieuwd eind 2002/ begin 2003 bij de eerder genoemde verbouwing, de afzuigkap is in december 2020 vernieuwd;

- De woning is aan de achterzijde voorzien van rolluiken;

- De goot is aan de achterzijde vernieuwd in 2018.Omgevingsinfo:

Schipborg is een kleinschalig Hondsrugdorp gelegen ten westen van Zuidlaren. Het dorp heeft een sterke oriëntatie met Zuidlaren waar u een uitgebreid scala van winkelvoorzieningen vindt. Door de ligging aan het bos bent u zo in de kenmerkende Drentse natuur.