verkochtMUSSELKANAAL
Spoorsingel 18

€ 199.500,- k.k.


Musselkanaal – Spoorsingel 18

Vraagprijs: € 199.500,- k.k.Slapen en baden beneden!Gelegen op een rustige locatie staat deze vrijstaande woning met vrijstaande schuur en garage op een royale kavel van ca. 1.310 m² eigen grond met een achtertuinligging op het zuidwesten. De woning beschikt over 3 slaapkamers waarvan 1 zich bevindt in de aanbouw op de begane grond.In de achterste schuur bevinden zich nog een stal waardoor het houden van kleinvee bijvoorbeeld tot de mogelijkheden behoort.Indeling:

Begane grond: zij-entree/achterhal met toegang tot toilet met fonteintje, wasruimte, badkamer (ca. 2.54 m²) v.v. douche en wastafelmeubel, slaapkamer (ca. 11.8 m²). Vanuit achterhal voorts toegang tot royale living (ca. 42 m²) met open keuken in hoekopstelling en trapopgang.

1e verdieping: ruime overloop en 2 slaapkamers (resp. ca. 8.5 m² aan achterzijde en ca. 7.7 m² aan voorzijde).Boven de aanbouw bevindt zich nog een zolderruimte welke (thans) buitenom bereikbaar is middels een losse trap.Extra informatie:

- Bouwjaar ca. 1932 (conform Bagviewer Kadaster), in de loop der jaren verbouwd;

- Deels v.v. gevelisolatie, en grotendeels (ca. 99%) v.v. isolerende beglazing;

- De keuken heeft de volgende inbouwapparatuur: koelkast, combi-magnetron, gasfornuis en afzuiging);

- Verwarmd middels gaskachels, warm water middels geiser;

- De houten garage is bekleed met damwand-platen en is 47 m² groot;

- Houten tuinhuis is ca. 7.6 m² groot;

- De stenen schuur is groot ca. 15 m² en is v.v. een (paarden-)stal.Omgevingsinformatie:

Het circa 7.000 inwoners tellende dorp Musselkanaal beschikt over een uitgebreid winkelbestand, een levendig verenigingsleven en andere voorzieningen als scholen, een openluchtzwembad (“de Horsten”) en een sporthal. Het dorp is goed bereikbaar zowel met het openbaar vervoer alsmede via uitvalswegen als de N366 en N374 waardoor plaatsen als Stadskanaal, Emmen en Groningen makkelijk zijn aan te rijden.