verkochtBORGER
Graanspieker 0 ong

€ 320.000,- vrij op naam


Borger – GraanspiekerGraanspieker 1: € 330.000,- v.o.n.

Graanspieker 3: € 320.000,- v.o.n.Slapen en baden op de begane grond!Als uitbreiding op de jonge woonwijk “Daalkampen” van Borger worden er in een kleinschalig uitbreidingsproject 8 nieuwe woningen gerealiseerd waarvan er 2 levensloopbestendig zijn ontworpen.

De 2 levensloopwoningen zijn heerlijk ruim met een inpandige berging/bijkeuken, ruime, zonnige woonkamer, slaap- en badkamer op de begane grond en op de verdieping nog 2 extra ruimtes en een berging. Optioneel is hier een 2e badkamer mogelijk.De woningen worden gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen en beschikt over een dermate hoog isolatieniveau dat het aanbrengen van zonnepanelen in eerste aanleg niet noodzakelijk is om aan de gestelde doelstellingen van het bouwbesluit te voldoen. Uiteraard is het laten plaatsen van zonnepanelen bespreekbaar. Verwarmen vind plaats middels een warmtepomp en de begane grond vloer is voorzien van vloerverwarming.Indeling: entree/hal met trapopgang, toilet en meterkast, straatgerichte woonkamer (ca. 28.2 m²), tuingerichte woonkeuken (ca. 17.2 m²), vanuit voornoemde hal toegang tot bijkeuken (ca. 5 m²), slaapkamer (ca. 16.9 m²) met aangrenzende badkamer (ca. 5.9 m²).

1e verdieping: overloop met 2 als slaapkamers af te bouwen ruimten (ca. 11.3 m² en resp. ca. 10.7 m²) alsmede een berging (ca. 4.2 m²) waarin een 2e badkamer is te realiseren.Overige informatie:

- Traditioneel gebouwd;

- Fraai metselwerk voorzien van donkere voeg;

- Kunststof kozijnen voorzien van HR++- beglazing;

- Betonnen vloeren;

- De dakgoot en boeidelen worden met duurzaam Thermowood afgewerkt;

- Verwarmd middels warmtepomp welke werkt met bodemwater (water/water) i.c.m. ca. 150 liter boilersysteem.

- Graanspieker 1 heeft een kavelgrootte van ca. 387 m², Graanspieker 3 heeft een kavelgrootte van ca. 330 m²;

- Woonoppervlakte: ca. 120 m²;

- Inhoud: 459 m³.Omgevingsinfo:

Borger (ca. 4700 inwoners) is kleinschalig maar rijk aan voorzieningen. Zo beschikt het o.a. over diverse scholen, bibliotheek en een complete aanbod aan winkels (landelijke ketens, maar ook lokale speciaalzaken) op loop- en fietsafstand.

Verder heeft Borger meerdere huisartspraktijken, een tandartspraktijk en een apotheek.

Door de fraaie ligging midden op de Hondsrug bent u zo in het kenmerkende Drentse Zandgebied, met o.a. bossen, heidevelden en fraaie glooiingen in het landschap.