verkochtBORGER
Raatakker 0 ong

€ 330.000,- vrij op naam


FASE II

ACHTER DE SCHERMEN ONDERZOEKEN WIJ MOMENTEEL DE MOGELIJKHEID VOOR EEN 2E FASE.

MOCHT U HIEROVER GEHEEL VRIJBLIJVEND MEER INFORMATIE WENSEN TE ONTVANGEN, MELD U DAN AAN VIA INFO@WIMSTUURSMA.NL.Koopsom € 330.000,- v.o.n.

Maandlasten mogelijk vanaf ca. € 1.153,- bruto p/m! *Als uitbreiding op de jonge woonwijk “Daalkampen” van Borger worden er in een kleinschalig uitbreidingsproject 8 nieuwe woningen gerealiseerd waarvan 6 gezinswoningen.De royale twee onder één kapwoningen met standaard een garage hebben een ruime, lichte woonkamer, een open keuken, 3 slaapkamers, waarvan één met een walk-in closet en een complete badkamer op de 1e verdieping. De ruime zolder alwaar ook nog de mogelijkheid is voor een eventuele 4e slaapkamer bereik je met een vaste trap. De begane grond en de 1e verdieping zijn voorzien van vloerverwarming.De woningen worden gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen en beschikken over een dermate hoog isolatieniveau dat het aanbrengen van zonnepanelen in eerste aanleg niet noodzakelijk is om aan de gestelde doelstellingen van het bouwbesluit te voldoen. Uiteraard is het laten plaatsen van zonnepanelen bespreekbaar. Verwarmen vind plaats middels een warmtepomp.

 

Indeling: entree/hal met toilet en meterkast, straatgerichte woonkamer (ca. 28 m²), tuingerichte woonkeuken (ca. 19.5 m²), binnendoor naar aangebouwde garage (ca. 12.8 m²). De trapopgang bevindt zich tussen woonkamer en keuken en zal worden afgetimmerd waardoor er een handige trapkast ontstaat.

1e verdieping: overloop met 3 slaapkamers (resp. ca. 12.8 m², 11.9 m²  en 10.3 m²), badkamer (ca. 5.8 m²).

2e verdieping: middels vaste trap bereikbaar alwaar zich de wasmachine aansluiting bevindt en eventueel een 5e slaapkamer is te realiseren.Overige informatie:

- Traditioneel gebouwd;

- Fraai metselwerk voorzien van donkere voeg;

- Kunststof kozijnen voorzien van HR++- beglazing;

- Betonnen vloeren;

- De dakgoot en boeidelen worden met duurzaam Thermowood afgewerkt;

- Verwarmd middels warmtepomp welke werkt met bodemwater (water/water) i.c.m. ca. 150 liter boilersysteem;

- De kavelgrootte is ca. 330 m²;

- Woonoppervlakte: ca. 141 m²;

- Inhoud: ca. 541 m³.Omgevingsinfo:

Borger (ca. 4700 inwoners) is kleinschalig maar rijk aan voorzieningen. Zo beschikt het o.a. over diverse scholen, bibliotheek en een complete aanbod aan winkels (landelijke ketens, maar ook lokale speciaalzaken) op loop- en fietsafstand. Verder heeft Borger meerdere huisartspraktijken, een tandartspraktijk en een apotheek.

Door de fraaie ligging midden op de Hondsrug bent u zo in het kenmerkende Drentse Zandgebied, met o.a. bossen, heidevelden en fraaie glooiingen in het landschap.* Indicatieve maandlast op basis van een looptijd van 20 jaar. Uiteraard voorzien wij u graag van een op maat gemaakt advies.